-
ثبت راه حلها
دوستان خوب سلام
الان چند وقتيه که عضو اين سايت خوب شدم. مشکل خودم ( با عنوان "قهرهمسر")رو هم مطرح کردم، مشکلات بعضي از دوستان رو هم خوندم و...
يه پيشنهاد دارم واون اينکه وقتي يه راه حلي نتيجه داد اونو با ثبت مشکل تو اين تاپيک ثبت کنيم. چرا که پس ازمدتي فراموش ميشن ، بالاخره همه مي دونيم که هرمشکلي حداقل يه راه حل داره ! پس بيايد زحمت ثبتش رو به خودمون بديم تا همگي بتونن از اون راه حلهاي اثربخش تو کمترين زمان ممکن استفاده کنن
-
RE: ثبت راه حلها
baby جان
پيشنهادت فوق العاده است و حتماً مورد استقبال دوستان قرار خواهد گرفت
-
اگه اینکار عملی بشه عالیه دعا کنید مشکله منم حل بشه حتما تو این تاپیک ثبتش میکنم. الهی مددی
-
پیشنهاد خیلی خوبیه، اگه دوستان این لطف رو بکنن که خیلی خوب میشه.
:72:
-
بزار خودم شروع کنم :
مشکل :قهرهمسرم ورفتن خونه مادرشون
راه حل:
1-فرصت دادن به همسر براي آرومترشدنش (عجله نکردن براي بازگشت شرايط به حالت عادي)
2-ارتباط با مشاور
3-عدم قطع ارتباط با خانواده همسر.ورفتن خونه مادرخانوم (نظرمشاور والبته اثربخش ترين راه حل بوده) بدون اينکه ازهمسرم بخوام بياد خونه ، آشتي و بعد هم بازگشت به زندگي
-
راستي همون جور كه يك درخت براي رشد و نمو به آب و خاك و نور و ... نياز داره يادتون نره كه زندگي متاهلي هم نياز به مشاور داره تا هر از چند گاه زندگي رو Refresh كنه و زوايد زندگي رو بيرون بريزه.
-
-
پس چي شد؟؟؟!!! اهالي سايت ! خبري از ثبت تجربه هاي خوبتون ...
شاد، نفس ، دانه ، فافا ، درک ، همه و.....
مث اينکه خداي نکرده هيچکي مشکلش حل نشده ،
-
baby عزیز من هنوز درگیرم میشه یه سر به پستم بزنی به کمکت احتیاج دارم.
-
من مطمئن نیستم مشکلم حل شده باشه ولی تا این جا به این نتیجه رسیدم تو زندگی باید حد و مرز ها رو مشخص کرد. به هرکسی به همون اندازه بها بدم که بهم بها داده. در بعضی از مواقع برای حفظ احترام ها، فاصله ها رو حفظ کرد. توی زندگی سعی نکنیم قهرمان داستان فقط خودمون باشیم. به همسرمون هم مسئولیتی بدیم هرچند کوچک ولی حتما اون رو توی کارها دخالت بدهیم تا اونم حس مسئولیت کنه. به ضرب المثل ها هم توجه کنیم که بهترین حرف ها رو می زنند.