چگونه خودم را بازسازی کنم؟؟؟
با سلام به همه دوستان همدردی به خصوص همه کسایی که توی تاپیکای قبلیم همراهیم کردن.
دو تا تاپیک قبلیم:چگونه طلاق را بپذیرم؟ و چگونه دیگر نامی از طلاق نشنوم؟
روزای سختی رو گذروندم که به لطف خدا حمایت خانواده ام وراهنمایی شما دوستان و البته سعی که کردم الهی شکر گذروندم و البته خیلی الان خوشحالم.
همسرم تو چند جلسه اخبر ملاقاتامون به شدت مهربون شده و حسابی لاو میترکونه:43: البته هنوز نیومده با خانوادم حرف بزنه.هربار یه مرحله میاد جلو.خب خداروشکر.
این تاپیکو باز کردم چون سر این قضیه طلاق و پنج ماه جدایی از طرف همسرم خیلی به خودم فکر کردم.همسرم همش مینالید که من انتظاراتشو برآورده نکردم ولی من میدونستم که خیلی تلاش کردم و حتی از حقوقمم گذشته بودم پس قضیه چی بود؟چرا ما نمیتونستیم یه زندگی راحت داشته باشیم؟مشاوره هم رفتم و فهمیدم نقاط ضعف ماشاال.. یکی دوتا نیست که:311:به خاطر خودم و زندگیم تصمیم گرفتم روشون کار کنم واسه همین مرحله به مرحله دلم میخواد کمکم کنید تا از پسش بربیام.
اول اینکه مشاور بهم گفت تو اصلا خودتو دوست نداری.باید شروع کنی به کارایی که دوست داری و خوشحالت میکنه واسه خودت کادو بخری و از این چیزا...
حالا میشه لطفا جزیی تر و قدم به قدم راهنماییم کنید که یعنی چی خودمو دوست بدارم و مثلا چیکارا بکنم؟