حس بدی نسبت به مدیرم دارم
با سلام من قبلا یه تاپیک زده بودم راجع به ارتباطم با همکارم ولی موضوعی که خیلی منو اذیت میکنه اینه که نسبت به بعضی از رفتارای مدیرم حساسیت پیدا کردم. ایشون اوایل بعضی وقتا وقتی سر موضوع کاری حرف میزدیم و حرف منو تایید میکردن میگفتن بزن قدش! حس بدی بهم دست میداد . بعدا دیدم مثلا تار موم از مقنعم زده بیرون خودش درست میکنه یا مثلا میپرسه که موهات چرا سفید شده یا ابروهامو اصلاح کرده بودم همش میپرسید چیکار کردی چرا قیافت عوض شده؟ اینا زیاد حساسم نمیکرد تا اینکه یه بار با ایشون رفته بودیم یکی از ادارات موقع برگشت نزدیک بود تصادف کنیم من ترسیده بودم اول دستشو گذاشت رو قلبم (که کار خیلی بدی بود) بعدم دستمو گرفت که مثلا آرومم کنه. من همش خواستم خودمو قانع کنم که ایشون همسن پدرم هستن و منظور ندارن ولی بعد یه هفته دوباره سر یه موضوعی حرف میزدیم پاشد یه لحظه بغلم کرد! چندشم شد و ازون به بعد حس بدی بهم دست داد که نمیتونم جو اونجارو حتی یه لحظه تحمل کنم و مرتب لحظه شماری میکنم که کی ازونجا میام بیرون. به شوهرم جریان رو گفتم و ایشونم از من خواستن هرچه زودتر ازونجا بیام بیرون. راستش هرچقد با خودم فکر میکنم دیگه نمیتونم خودمو قانع کنم که فکر بدی نداره. فقظ مشکل اینجاست که از لحاظ مالی در وضعیت خوبی نیستیم نمیدونم ازونجا بیام بیرون چیکار باید بکنم چون واقعا به مشکل برمیخوریم و از طرفی هم نمیخوام به هر قیمتی حقوق داشته باشم و حتی از نگاه اون آقا چندشم میشه و احساس میکنم اگه اونجا بمونم یواش یواش پاشونو فراتر میزارن. اونجا نه از دست همکارم آرامش دارم که وقت و بیوقت زنگ میزنه و نه ازین آقا خوشم میاد. نمیدونم تو این شرایط چه عکس العملی نشون بدم .راهنماییم کنین لطفا.