-
کمکم کنید
سلام دوستان
من یک مشکل با همسرم دارم
اونم دعوا و جروبحث بیش از حد اما مشکل بزرگتر اینه که اون با کوچکترین بحثی که پیش میاد
صحبت از طلاق میکنه و میگه که باید جدا بشیم
اینم بگم ما حدود 3سال هست که عقد کرده ایم ,من خودم قبول دارم که یکسری از اخلاقام ایراد داره اما سعی کردم بهتر بشم
اما همسرمن دیگه خیلی حساسه وقتی با زنای دیگه مقایسه میکنم میبینم که چه بدبختم ای خدااااااااااااااااااااااا اااااا
راست میرم چپ میرم تهدید به طلاق میشم تو رابطه ما برعکسه زنم منو تهدید میکنه
-
RE: کمکم کنید
سلام
به نظرم اول یه کم فکر کنید ببینید واقعاً ادامه زندگیتون درسته؟
سر چی بحثتون میشه؟
فقط بحث یا دعواتون بالا میگیره؟
شاید خانمتون پشیمون شدن و دنبال بهونه میگردن.
باهاش صحبت کنید ببینید واقعاً مشکلش چیه
و اینکه میگید یه اخلاق های بدی دارین یعنی چی؟ چه اخلاقی؟
-
سلام
اخلاق بد.......
همسرم میگه تو همیشه رمانتیک نیستی یا بخش عاطفیت میلنگه این یکی از ایرادهایی که میگیره
من بعضی وقتها میرم تو خودم و نیمتونم بیام اون چیزی که اذیتم میکنه رو بگم (از ترس اینکه نکنه دعوا بشه)
و همه اینها رو هم جمع میشه و مسلما من نمیتونم چهره شادی داشته باشم
-
سلام
آقا حتما پيش مشاور برو كه اين موضوع مشابه زيادي ديدم كه با مشاور حل شده
خانمتون خيلي حساسه
خيلي زود رنجه
اطرافيانش بهش بي توجه هستن و يا اذيت كردن
شما هم خيلي درونگرا هستين بيايين بيرون
يه كم ورزش به خانمتون پيشنهاد كنيد
تنوع به زندگي تون بدين
من هفت وهشت مورد ديدم كه همينطور بودن رفتن سر زندگيشون منتها موراد بالا را انجام دادن
بايد يكي شورع كنه
انتظار نداشته باش كه اون شروع كنه
معمولا تك دخترها اينجورين
حواست جمع بشه كه كلات پس معركه است
خلاصه به مشاور مراجعه كن بهت ميگه چيكار كن
التماس دعا
-
شما الآن با هم زندگی میکنید یا هنوز عقدید؟
-
وقتی حرف از طلاق میزنه می خواد بهتون نشون بده که چقدر وضعیت براش سخته و غیر قابل تحمله و هیچ منظور دیگه ای نداره حتی اگه به اصرار بگه می خواد از شما جدا بشه!
به جای اینکه از حرف زدن با او پرهیز کنید و همه چیز رو در خودتون بگنجونید به خواسته های نامزدتون اهمیت بیشتری بدید چه ایرادی داره وقتی کنار هم هستید قربون صدقش برید نازش کنید یا از آهنگی که او براش سمبله عشقه تعریف و تمجید کنید و یا حتی به عنوان زنگ موبایلتون انتخابش کنید یا وقتی که به شدت ناراحته و با شما داره بحث میکنه قدری سکوت کنید و وقتی که کار به گریه و زاری میرسه بغلش کنید و بهش بگید دوستش دارید دیدن گریه او برای شما بدتر از هر مصیبت و بلاییه
واقعا چه ایرادی داره که یه مقدار انرژی بیشتری برای بیان جملات عاشقانه بذارید؟؟؟؟؟؟؟
در پناه حق
-
معمولاً این گونه زنها یکی مثل خودشون رو می خواهند که دائم از عشق و .. حرف بزنند . یعنی توقع شون خیلی بالاهه.شما ببنید ، پای یک عمر در میان هست و بگوئید : من همینم که هستم ....
جون خیلی سخته آدم ذات خودشو رو عوض کنه و با یکی که همتراز رفتاریش نیست ، زندگی کنه ...آخرش هم طلاق و درگیری و ...
-
زندگي مردم با همديگه درست عين اثر انگشت هر فردي با اون يكي فرق ميكنه پس اول بهتره به يك مشاور خانواده مراجعه كني و راه حلهاي متفرقه كه فقط در برخي از زندگيها جواب ميده رو تو زندگي خودت امتحان نكني
مطمئن باش اوني كه ميگه اگر اين كار رو بكني جواب ميده شايد جوابش در يك از ميليون زندگي جواب بده .
پس بهتره پيش كسي بري كه علم اين كار رو داره
راستي به قول دوستمون FARHADFAR بد نيست يه كمي به ورزش رو بياري كه مطمئنا تو روحيت خيلي تاثير گذاره
ضمنا هيچ وقت به هيچ وجه زنت رو با ديگران قياس نكن كه يكي از بزرگترين اشتباهات هر مردي ميتونه همين مورد باشه.
چرا كه ما فقط ميتونيم برخي از مسايل و اخلاقيات كسي رو كه سرلوحه قياس قرار ميديم رو ميتونيم ببينيم و بشناسيم.
به اميد شادكامي شما عزيز
-
يادم رفت كه بهت بگم تغيير يكي از اركان بسيار مهم زندگيه و طرفين بايد نسبت به خواسته هاي منطقي همديگه احترام گذاشته و در
-
:303:يادم رفت كه بهت بگم تغيير يكي از اركان بسيار مهم زندگيه و طرفين بايد نسبت به خواسته هاي منطقي همديگه احترام گذاشته و در صورت صلاحديد با خواستهاي همديگه كنار بيان.
موفق باشيد
:303: