RE: راهنمایی در نجات زندگی
سلام
واقعاً موضوع پیچیده است ولی من جای شما بودم به رابطه قبلش شک میکردم و با نامزد قبلیش حرف میزدم ببینم واقعاً مشکلشون چی بوده.
شاید از اول بازی خوردین.
ولی قبل از اون هرطور شده رودررو باهاش صحبت کنید.شاید مشکلی داره!؟!؟!؟!؟
مرسی سمیرا جان ولی هیچ نشونی از نامزد اولش ندارم از صبح هر چی باهاش تماس میگیرم جواب نمیده دو روز پیش یکی از بستگان اومد خونه ما که واسطه بشه بابام گفت بیان اینجا علتشو بگن حلش کنیم اصلن پسره بگه واسه چی نمیخاد ولی هنوز خبری نشده دیگه دارم دیوونه میشم اینم نتیجه این همه خویشتن داری موندم چرا خدا این همه محبتشو به دلم انداخته از اون مشکلاتیم که شاید فکر کنی نداره آجی تو این مدت مشکلی نداشتیم ههه جوره راضیش میکردم بخدا باورم نمیشه به همین راحتی همه چی تموم بشه آخه دارم تاوانه چیو پس میدم
به جای زنگ زدن و منتظر بودن برو محل کارش دیگه اونجا نمی تونه از جواب دادن طفره بره البته اول با خانواده ات مطرح کن بعد این کار رو بکن ولی در کل سعی کن آرامشت رو حفظ کنی تا بالاخره یه خبری از اون طرف بشه
سعی کن یه سرگرمی برای خودت پیدا کنی و دائم به او فکر نکنی تو مشکلی نداشتی و همه جوره باهاش کنار اومدی مشکل از اونه و کاری هم از دست تو برنمیاد
واقعا برات متاسفم این رو بذار به حساب سرنوشت و تقدیر حتما حکمتی درش هست
در پناه حق
خانم محترم
شما در بد شرايطي با ايشون ازدواج كردين .در شرايطي ازدواج كردين كه يك زخم يك شكست در دل او ايجاد شده بود و به دنبال جايگزين مي گشت.قطعا هر زني كه بهش نزديك مي شد اجابت مي كرد.
چون اين جور مردها با خاطراتشون زندگي مي كنن و ناخواسته به آن خاطره ها فكر مي كنن ممكن است كه اين زندگي براشون جالب نباشه به دليل آنكه زندگي مشترك براي اولين بار يك حلاوت خاصي دارد هر چند ممكن است كه اين دوره كوتاه باشد اما وقتي به زندگي جديد ديگري پا مي زارن ديگه اون حلاوت را نمي ببينن و فقط مرحم زخمشون را پيدا مي كنند موقعي كه مرحم زخم را پيدا كرند و زخم تقريبا خوب شد آنوقت ديگه شرايط لازم را دارن كه با كسي ازدواج كنن.شما مرحم زخمش شدين ضمن اينكه ممكن است در اين مدت زن مورد ائيده آل خود پيدا كرده باشد.
به هر صورت اطلاعات داده شده از طرف شما كامل نيست تا راه حل قطعي پيدا بشه
التماس دعا
مرسی از همگی البته یه مشکله دیگه مامانو خاهراشن که خیلی تو کاراش دخالت میکنن خودشم بی تقصیر نیست حتی smsهامونم واسشون میخوند اوناهم نظر میدادن دفعه آخرم به خودم گفته بود که من باید تا آخر عمر در خدمت مامانم باشم تو این وسط حروم میشی باورتون نمیشه تو ایم چند ماه هر وقت بساط بیرون رفتن داشتن خانوادش به من نمیگفتن به این بهونه که هنوز عقده اجازش دسته باباشه منم به شوهرم گفتم که بابام مشکلی نداره من زن توام میگفت خب ماشین جا نداره یه جورایی احساس میکنم بین زن و خانواده باید یکیرو انتخاب میکرد که خانوادرو انتخاب کرد ولی من بهش گفتم من با شرایطت کنار میام ولی بازم قبول نکرد محل کارش نمیشه رفت گروه ملی صنایع فولاد خیلی مردونس خانوادم نمیزارن برم اونجا
شما تمام سعی خودتو بکن که ریشه یابی کنی
اگر واقعا میخوای باهاش صحبت کنی دیگه نباید وقت رو تلف کنی باید به محل کارش بری و باهاش صحبت کنی
و اینکه خانوادت نمیذارن که بری بنظر من باید گوش ندی چون بزرگترها همیشه که حرفاشون درست نیست
به نظر من به محل کارش برو, هر طور که شده اما مراقب باش که لحنت طوری نیاشه که بخوای التماسشو کنی
چون دیگه اون موقع شک نکن که باختی
خیلی منطقی علت کارشو بپرس
اینم بدون یکسری از آدما مثل سایه میمونن وقتی سمتشون میری ازت فرار میکنن وقتی ازشون دوری میکنی دنبالت میان
با برادرت یا یه مرد برو
خانم زندگیته خاله بازی نیست همونطور که شوهرت باید یاد بگیره که استقلال فکری داشته باشه شما هم بد نیست که این رو یاد بگیری
در پناه حق
اگه رک وراست بهم گفت که دوسم نداره و نمیتونه باهام زندگی کنه چی؟ اونوقت راحت قبول کنمو از زندگیش برم بیرون پس تکلیف احساسه من چی میشه؟میدونین چیه من یه جورایی از دبیرستان ازش خوشم میومد ولی به روش نمیاوردم تا اینکه فهمیدم عقد کرده سعی کردم فراموشش کنم این اواخر که چند تا از دوستام رفتن سر زندگیشون تو تنهاییام به خدا میگفتم مگه من چه گناهی کردم که نه مثل اونا عاشقه کسیم نه کسی که واقعا عاشقم کنه پیدا شده بعد از یه مدت که اینا اومدن خاستگاریم یه جورایی فکر کردم که خدا جوابمو داده که این عشقه قدیمیت بالاخره بهش رسیدی حتی دوستای قدیمیم که فهمیدن باورشون نمیشد که همون که عشقه دوران نوجوونیم بوده اومده خاستگاریم آخه همون موقعا بشون گفته بودم که من تو فامیل از فلانی خوشم میادبا این اوصاف حالا چطوری میتونم ازش بگذرم چرا یهو همه چی بهم ریخت؟
سلام عزیزم
یه کم خونسرد باش و دیگه باهاش تمتس نگیر بذار اون تکلیفشو با خودش مشخص کنه