برم با خانواده همسر مشهد يا نه ؟
سلام دوستان من قبلا هم اينجا پست گذاشتم و با كمك دوستان تا حدودي تونستم مشكلاتم رو حل كنم ....
من الان ١.٥ عقد كردم با مادر شوهرم هم كلا مشكل دارم ولي تازگيا باهاش مشكلي نداشتم ، من تا حالا باهاشون مسافرت نرفتم ، شوهرم تك پسر هست ، هفته پيش يه روز اومد گفت كه مياي بريم مشهد منم خوشحال شدم (چون ٣ماه پيش روزي كه ميخواستيم بريم كنسلش كرد ) گفتم يه مسافرت دو نفره ميريم بعد فهميدم كه نه منظورش با خانوادشه ، خلاصه گذشت تا چند روز پيش گفت بابام رفته بليت گرفته يه كوپه ،واسه من و تو هم گرفته ، گفت مياي بريم ؟
اينم بگم كه همش به من ميگه درس دارم وقت ندارم واسه كاري ، بعد هميشه ميگه بايد از قبل به من بگين كه برنامه ريزي كنم ، مسافرت هم خانوادم هميشه زنگ ميزنن دعوتش ميكنن ولي مامانش هيچي به من نگفت حتي ديشب هم كه منو ديد يه كلمه نگفت اگه بياي خوشحال ميشيم ، ولي خودشون واسه يه جشن ساده ميگفتن چرا بابات زنگ نزده بابامو جدا دعوت كنه ، با اينكه مامانم زنگ زده بود اونارو دعوت كرده بود ،واسه همين نيمدن ....منم دوست ندارم خودمو تو دست و پا بندازم ، به شوهرم گفتم خوب چرا به من نميگين كه هماهنگ كنم ، گفت به من هم نگفتن يهو گفتن واسه شما هم گرفتيم ،
حالا همسر جان هر روز داره يه جوري منو راضي ميكنه كه برم اولش گفتم داييم خونمونه بعد كه قرار شد نيان گفت خوب پس ميشه بريم گفتم بايد ببينم شايد اونروز جواب آزمايشاي پايان نامم بياد نشه ، ولي جواب ارو ميتونم تلفني بگيريم ولي به اون اينجوري گفتم
حالا چيكار كنم كه بفهمن از منم بايد نظر بپرسن و فكر نكنن من بيكارم كه هر وقت ميگن ميرم ؟؟
ميخوام براي منم ارزش قائل شن ...
اصلا به نظرتون برم ؟؟؟ ميدونم كه اصلا بهم خوش نميگذره .... فقط شوهرم شايد خوشحال شه