-
خواستگاری
من پسری ۲۴ ساله ام هفته قبل با مادرم به خواستگاری دختری رفتیم در جلسه خواستگاری چیزی که مشخص بود این بود که پدر دختر از اینکه من کار ندارم سربازی هم نرفتم ناراضیه روز بعد که مادرم تماس گرفتد مادر ایشون گفتند که چون پسر شما کار نداره و سربازی نرفته اند مخالفند.بعد از این موضوع پدر مادر من بدون اینکه چیزی به من بگند رفتند پیش پدر ایشون و گفتن که ما از نظر مالی تامیینشون میکنیم تا زمانی که پسرمون سرکار بره.خلاصه پدر ایشون رو راضی کردند و قرار هفته بعد دوباره بریم .من حس میکنم خانواده دختر ناراضی هستن ولی خودشون موافق هستند به نظرتون این مشکل ایجاد نمی کنه در ایینده ؟ من کارشناسی ارشد مکانیک میخونم و یک سال از سربازیم باقی مونده وضع مالی ما هم خدا رو شکر خوبه
-
خوش به حالت که پدر مادرت به فکر ازدواجت هستن،اگر برای منم تو اون سن
خاستگاری می رفتن الآن خونه زندگی داشتم.فقط بیکار نشین،هر کاری شده
جور کن تا هر جا رفتین خاستگاری سرت به خاطر بیکاری پایین نباشه.احتمالن
آیندتو تضمین شده می بینی و پول جیبی می گیری تا الآن بیکاری،ولی ازدواج
می تونه انگیزه باشه برای کار پیدا کردن.
-
-
آقا خوش به حالت گه چنین پدر مادری داری و مبارکه.فقط سعی کن خودت د آمد داشته باشی و زود وارد محیط کاری بشی.چون فقط پول داشتن مهم نیست خانومتون باید شما رو مثل مردی که روی پای خودش وایمیسته ببینه.
در ضمن چون پدر مادرتون از لحاظ مالی حماییتون میکنن ممکنه باعث بشه تو زندگیتون خیلی دخالت کنند.
امیدوارم خوشبخت بشین از صمیم قلب میگم.
-
جالبه دوباره نظرشون عوض شد و گفتتد نه ! حداقل این نتیجه اخلاقی رو میشه گرفت که کسی دختر به کسی که کار نداره و سربازی نرفته نمیده حتی اگه خانوادش هم حمایت کنند. نمی دونم دیگه چیکار باید میکردم من حتی یه ماه از زندگیم رو هم به بطالت نگذروندم. والا ملت همه چی رو با هم میخان :(
-
یک کم دیگه صبر کن ، چرا اینقدر عجله داری ؟ 1 سال دیگه صبر کن سربازیت تموم شد میری سر کار بعد میری خواستگاریش ...الان پسرها همه بالای 28 سال ازدواج میکنن :18:
باید به خونوادش حق داد ، اگر فردا روزی پدرت دیگه تامین مالیت نکرد و تو هم کار پیدا نکردی دختر بیچاره چی کار کنه؟!
-
سلام...:72:
عنوان تاپیک رو لطفا عوض کنید و عنوان مناسب تری که گویای مشکلتون باشه انتحاب کنید ..
دوستان لطفا تا عوض نکردن عنوان پست نگذارن....
-
همین طوریش بالاتر از سنم میزنم وای به حال سه سال دیگه فکر کنم دیگه قیدشو باید بزنم.خیلی داغونم حوصله هیچ کاری ندارم فقط میخام همین یک سال ارشد هم تموم بشه بعدشم برم یه کارخونه ای عمله گری اخه میدونید رهبرامون به ما جوونا خیانت کردن من بعد از این همه درس خوندن در بهترین رشته مهندسی در رشته ریاضی اخرش باید برم کارگری حالا حق ندارم بالا و پایین اینا رو فحش بدم !
- - - Updated - - -
خودت درستش کن بزار اخر و عاقبت درس خوندن
-
شما که خیلی وضعیتت خوبه که!!!!ملت دکتری میگیرن بیکارن کسیم نیست باز حمایتشون کنه.....برین خدارو شکر کنین سنتون زیاد نیست هنوز جوونین خانواده ی خوب دارین تحصیلکرده این....ایشا الله کارتونم به بهترین نحو پیدا میشه فقط صبوری میخواد....اون دخترم قسمتتون نیس شاید...چیزی که زیاده دختره شایسته و فهمیده....ایشا الله یکی بهترینش نصیبت میشه:)
-
شما خیلی نا امیدوارانه به زندگی نگاه میکنید شما تازه اول جوانی هستید....
خودتون از طریق مثلث گوشه پایین صفحه راست برای تغییر عنوان تاپیک اقدام کنید...:72: