+او چو لیلی و من مجنونم ای دوست
با درود
من 8 ساله که عاشقم. عاشق دختر همسایمون. اون 3 سال از من کوچکتره و من از 17 سالگی دوسش دارم. 6 سال پیش موضوع رو بهش گفتم.بهم بله داد.به مامان خودم و مامان دختر هم گفتم. ما رابطه تلفنی داشتیم اونم 10 یا 15 روز یک بار از طرف من.بعد از 2 یا 3 سال دختر ازم خواست رابطه قطع شه.اما رو قول ازدواج بهم باشیم.اونا از شهر ما رفتندو من ازش بی خبر بودم تا 2 سال پیش که اتفاقی پیداش کردم.بهم گفت روی قولش هست اما رابطه بی رابطه.با اصرار من قبول کرد که 3 ماه یکبار بهم تلفن کنه.دو ساله هم رو ندیدیم و نظرش اینه که 2 سال دیگه ازدواج کنیم.بهم میگه دوسم داره اما خیلی سرد و عجیب.منم بزرگترین آرزوم ازدواج با اونه.خیلی از آینده می ترسم.کلی غصه می خورم و روزگار واسم سخت می گذره.نمی دونم چه کار کنم!!!!!!!! از لحاظ قیافه و خانواده و ... جایگاهم خوبه حتی از دختر بهتره اما ... عشقمم هر روز بیشتر میشه و هر چی دخترای دور و برم بهم پیشنهاد ازدواج میدند نمی تونم عشقم رو فراموش کنم یا به اینا جواب بله بدم.تا الانم عشقم پاک بوده و کوچکترین هوسی به دختر نداشتم.از خدا می خوام یا بش برسم یا بمیرم.همین! مشکلم سرد بودن دخترست. تو رو خدا راهنماییم کنید. با سپاس فراوان.
در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد،عشق پیدا شد و آتش بهمه عالم زد....
RE: او چو لیلی و من مجنونم ای دوست
سلام عزیزم. نمی خوام نا امیدت کنم. ولی عشق تو یک طرفه است. اگر اون میگه نمی خوام رابطه داشته باشیم ولی ازدواج می کنیم یعنی اینکه می خواد قطع رابطه بکنه اما چون وجدانش راحت نیست خودش مستقیما نمی تونه بهت بگه هدفش هم از قطع رابطه دلسرد کردنه توه. البته این نظر منه
دوست عزیز من این دختر خانوم رو تحسین می کنم
واقعا دختر قابل اعتمادیه
وقتی ایشون به شما می گه نمی خواد رابطه ای داشته باشه می تونیم این برداشت رو داشته باشیم که این دختر خانوم به پاک بودن یه عشق پایبنده .
اگر ایشون می خواست با شما زادواج نکنه مطمئن باشین تا الان با هر کی که خواسته بود ازدواج کرده بود
شما هم این رابطه رو قطع کن و از راه قانونی و رسمی پیش برو
امیدوارم خوشبخت بشی
سلام
من هم صحبتهای جهانگرد عزیز رو تأیید می کنم و با ایشون هم عقیده ام .
اي كاش به طور نامحسوس كمي تحقيقات كنيد تا ببينيد كه دختر خانم در چه وضعيتي به سر مي برند. به قول معروف خداي نكرده شما را در آب نمك نخوابانده باشد. البته اميدوارم كه چنين نباشد اما اگر خيلي سرد و بي روح با شما برخورد مي كند ولي از طرفي شما را براي ازدواج رد نمي كند كمي جاي سئوال دارد. البته بهتر است مانند jahangard و parmiss خوش بينانه نگاه كنيم اما بدون تحقيقات و روشن شدن واقعيات نمي توان بي گدار به آب زد. بهتر است قبل از اينكه اينهمه ترديد و نگراني داشته و چشم بسته به انتظار دو سال بنشينيد، حقيقت را روشن كنيد و از همه آنچه كه مي خواهيد اطمينان حاصل كنيد.
دوست من سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jahangard
دوست عزیز من این دختر خانوم رو تحسین می کنم
واقعا دختر قابل اعتمادیه
وقتی ایشون به شما می گه نمی خواد رابطه ای داشته باشه می تونیم این برداشت رو داشته باشیم که این دختر خانوم به پاک بودن یه عشق پایبنده .
اگر ایشون می خواست با شما زادواج نکنه مطمئن باشین تا الان با هر کی که خواسته بود ازدواج کرده بود
شما هم این رابطه رو قطع کن و از راه قانونی و رسمی پیش برو
امیدوارم خوشبخت بشی
نميدونم آيا شما جدي در مورد خواسته هاتون با او صحبت كردين و از معيارهاي او مطلعيد ....
البته شما خيلي "عشق" رو تو ذهنت و با خيالات شاخ و برگ دادي و اما و اگرهاي زيادي بوجود آوردي.....
اميدوارم كه او هم تو رو دوست داشته باشه و اين علاقه دوطرفه باشه .....امكانش زياده....
به نظر من هم او قدم اول رو درست برداشته .....و سرد بودن او يا دليل بر پاكي اوست يا به اين نتيجه رسيده كه تو رو نميخواد .... كه در هر دو صورت مصمئن باش ضرر نميكني چون عشقت آلوده نبوده .....
در هر صورت الان وقتشه كه دلتو به دريا بزني و رسما اقدام كني و خودتوت از اين برزخ نجات بدي ....
الخير في ما وقع ....