-
چرا اومد؟ چرا رفت ؟
من يه جراح ٣٥ساله هستم كه البته امسال فارغ التحصيل شدم.سال١كه بودم يكي از سال بالايي هاي من كه ١سال بالاتر بود خيلي هواي منو داشت تو همه زمينه ها. از همون سالها شروع كرد به تلفن زدن به بهانه هاي مختلف.هر روز زنگ ميزد .ابراز علاقه هم ميكرد.البته با زبون بي زبوني .البته از من ٣سال كوچيك تَر هست.من بهش علاقه مند شدم بهش عادت كرده بودم.البته چون رشته جراحي رشته سختي بود ومن تو يه شهر غريب بودم اون حامي من بود.البته چندين بار باهاش دعوا كرده بودم كه خودم عامل ارتباط دوباره بودم.البته متوجه شده بودم كه از چند نفرم خواستگاري كرده.بعد چند مدت به من ميگفت تو مثل خواهرم مي موني ومن باهات خيلي راحتم ولي من أين إحساسو نسبت بهش نداشتم يعني خيلي دوستش داشتم.البته اون با چند نَفَر ديگه هم حرف ميزد كه البته متاهل ودخترهاي خيلي بزرگتر از خودش بودند به همه ميگفت مثل خواهرم هستيد.اون با هيچ دختري به علت خانواده آش واينكه نمي خواست وجهه آش تو شهرشون خراب بشه دوست نبود با منم فقط تلفني حرف ميزد واصلا بيرون نرفتيم.كلا آدم اجنماعي وخون گرمي بود.هميشه ميگفت من به تو ارادت دارم وقلبا دوستت دارم.تا ١ماه پيش همچنان زنگ ميزد.ولي ١روز بهم ريخته بود ومن بهش گفتم موضوع عشقي هستش گفت اره من بهش گفتم من مي تونم كمكي بهت بكنم واصرار كردم گفت تنها كمكي كه مي تؤني اينه كه زنگ نزني ديگه از اون به بعد زنگ نزد.ادم قدي بود وبسيار هم تحت تأثير خانواده.من تهراني بودم و اون بابلسري.از من براي خانواده آش كاملا تعريف كرده بود وهمشون منو ميشناختند.ولي من اونو به عنوان يه آدم عادي معرفي كرده بودم.به نظرتون اون علت أين همه زنگ زدنش به من چي بود فقط مي خواست با من وقتهاي تنهايي شو بگذرونه خيلي أعصابم خورده منو به بازيچه گرفت دوست دارم ازش انتقام بگيرم .وقت منو گرفت فكر منو مشغول كرد.
-
سلام
بهترین کار اینه که اونو فراموش کنید؛ در روابط دوستی دو طرف هیچ تعهدی به همدیگه ندارند وتنها از لحاظ احساسی به هم دیگه وابسته می شند . انتقام گرفتن هم جز اینکه وقتتونو بیشتر هدر بده نتیجه ی دیگه ای براتون نداره . بهتره با کار کردن ورزش کردن کوه نوردی و ... ذهنتون رو از اون فرد دور کنید.
ضمنا آزاده خانم لطفا نسبت به تغییر نام کاربریتون از طریق "تماس با ما" اقدام کنید قبل از اینکه این صفحه وارد دیتابیس سرچ انجین ها بشه و اطلاعات خصوصیتون هم در کنار اطلاعات حرفه ایتون در اینترنت قرار بگیره . البته اگه بعد از ایندکس گذاری هم این کار اتفاق بیافته بازم اطلاعات تغییر میکنه و دیگه قابل شناسایی نیست که چه کسی اینا رو مینویسه. پیشنهادم اینه که سریعتر نام کاربریتونو عوض کنید البته اگه براتون مهمه.
موفق باشید.
-
:72:سلام....
شما جدای از اینکه فردی با تحصیلات بالا هستید سن بالایی هم دارید و از خانمی به سن شما انتظار بیشتری میره که خودش رو درگیر چنین روابطی که نه سر داره و نه ته نکنه...
یعنی چی که شما مثل خواهرش هستید؟؟؟
شما چرا میخوایی ازش انتقام بگیرید وقتی خودتون هم موازی با این آقا ارتباط رو ادامه دادید ؟ وقتی میدیدید با خانم های دیگه هم ارتباط داره چرا باهاش کات نکردید؟
پس شما خودت هم مقصری...خودتون به خواسته هاش برای وقت پرکردن جواب مثبت دادید و ایشون هم استفاده کردند...
-
سلام خانوم دکتر عزیز من با شما همکارم.....جفتمون میدونیم پسرهای این رشته چطورین بسیار زیرکانه رفتار میکنند....مخصوصا اگه بخوان تو شهر خودشون تابلو بزنن یا ازدواج کنن....درس ها سخت بوده تنها بودید وابسته شدید ربطی هم به سن و رشتتون نداره اتفاقا بعضی وقت ها بچه های رشته ما انقدر سرگرم درس و کشیک و 100 تا بدبختین کا گوش و چشم بسته میمونن.....حالا دیر نشده ....رفت؟!!!!!بهترررررررر دو روز دیگه مطب بزنید کیس براتون فراوونه.جز اونم کسی که شمارو تخواست نخواااااتتید بره به سلامت
- - - Updated - - -
راستی خانوم دکتر......اصلاااااات فکر نکن قربانی شدی؛به قول خودتون حمایتتون کرده حرف زدید...دستش درد نکنه تموم شد رفتگفکر هم نکنید چیزی ازتون کم شده.فرا روزی هم بهتون زنگ زد شما لطف کنید براش توضیح بدید ارتباطتون برای درس بوده که اونم تموم شد مس باید دیگه تماس نگیره.این انتقام برای اینکه فکر میکنید قربانی سدید بازیتون داده که نداده.حالا علت کارش هر چی بوده چند بار که گفته جای خواهرشید
- - - Updated - - -
راستی خانوم دکتر......اصلاااااات فکر نکن قربانی شدی؛به قول خودتون حمایتتون کرده حرف زدید...دستش درد نکنه تموم شد رفتگفکر هم نکنید چیزی ازتون کم شده.فرا روزی هم بهتون زنگ زد شما لطف کنید براش توضیح بدید ارتباطتون برای درس بوده که اونم تموم شد مس باید دیگه تماس نگیره.این انتقام برای اینکه فکر میکنید قربانی سدید بازیتون داده که نداده.حالا علت کارش هر چی بوده چند بار که گفته جای خواهرشید
-
من نمي دونم اون چرا أين رابطه رو شروع كرد مگه نمي گفت من مثل خواهرًشم دوست داشت كسي با خواهرًشم أين كارو بكنه
- - - Updated - - -
من نمي دونم اون چرا أين رابطه رو شروع كرد مگه نمي گفت من مثل خواهرًشم دوست داشت كسي با خواهرًشم أين كارو بكنه
-
لطفا عنوان را بر اساس مشکلي که داريد تغيير بديد.
دوستان تا وقتي عنوان گوياي مشکل کاربر نيست از گذاشتن نظرات خود داري کنيد
کاربر گرامي لطف کنيد از طريق تماس با ما (بالاي سايت) يا پايين کادر روي مثلث مشکي(کنار کلمه تشکر) کليک کرده و عنوان مناسب را به مديريت سايت اطلاع دهيد با سپاس
اينکار سه تا حسن داره يکي اينکه مديران و مشاورين سايت به تاپيک شما سر ميزنن
دوم اينکه شما با فکر کردن و متمرکز کردن افکار خودتان دليل اصلي مشکل خود را بيان ميکنيد اينجوري متوجه مي شويد واقعا مشکل شما چيست و خودش خيلي به شما در حل جواب کمک ميکند
و دليل سوم با مشخص شدن دقيق مشکل کاربران سايت بهتر مي توانند شما را راهنمايي کنند