در مقابل حس مسولیت بیش از حد همسرم نسبت به برادرش چگونه رفتار کنم؟
:162:
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید
همسرم در حال ساخت خونه هست علاوه بر هزینه های ساخت چند ماه یک بار قسط وام سنگینی که قبلا بابت شروع کارش گرفته بوده باید پرداخت کنه الان یه موقعیت کار آزاد خوب براش پیش اومده که سود خوبی داره میگه میخواد برادرش رو شریک کنه آخه برادرش اصلا مسئولیت پذیر نیست نمیشه روش حساب کرد همین الانم پدر شوهرم واسش یه مغازه خدمات کامپیوتری اجاره کرده فقط هزینه بر واسه پدر شوهرم اصلا سودی توش نیست که هیچ تازه یه چیزم از جیب میذارن چون میخوان سرش گرم کار باشه من نمیدونم وقتی همسرم تنهایی سرمایه گذاری میکنه و داداشش رو میشناسه چرا باید اون رو شریک کنه همین الانشم وقتی همسرم میخواد بیاد تهران دیدن من باید با التماس و پرداخت دستمزد کارهمسرم رو انجام بده که همیشه هم همسرم بر میگرده اعصابش خورد میشه که داداشش مسئولیت پذیر نبوده یا وقتی من میرم اونجا واسه یه مهمونی باید مبلغی رو به برادرش بده تا بجاش بره سر کار اخرشم اعصاب همسرم خورد میشه که داداشش کار رو درست انجام نداده :97:
امروز که خبر رو بهم داد من چیزی نگفتم گفتم شاید من دوباره حساس شدم . میدونم همسرم میخواد به برادرش کمک کنه ولی به نظر من با اینکار فقط به اعصاب خوردیاش اضافه میشه.:huh: یکی بگه من چیکار کنم سکوت کنم و ببینم چی میشه یا با همسرم در موردش صحبت کنم؟؟؟