"آیا بازم خیانتی در کار هست یا نه؟(سردرگمی)
سلام خسته نباشید
یه موضوعی هست چندوقته ذهنمو درگیر کرده،میخوام بهم راهکاربدین که چیکار کنم
تقریبا دو،سه ماه پیش شوهرم که داشت لباس میپوشید بره سرکار یه لحظه چشمم افتاد به کمر و پهلوهاش جای چنگ بود،مثل جای چنگ 3 انگشت،پرسیدم گفتم چی شده گفت نمیدونم تا تو نگفتی من نفهمیدم که همچین چیزی روی بدنم هست شاید رفتم فوتبال تو درگیری های فوتبال پوستمو کشیدن ،دیگه چیزی نگفتم ،دیروز هم روی کتفش باز جای چنگ بود که انگار با ناخن کشیده شده،بهش گفتم باز گفت نمیدونم منم با خونسردی گفتم شاید خاروندیش حواست نبوده با ناخن کندیش بازم اظهار بی اطلاعی میکرد چون تا نشونش ندادم متوجه نبود همچین زخمی داره در هر دو بار کلا نمیدونست بدنش زخم شده ناگفته نمونه این زخم دوم که زخمش تازه بود و معلوم بود مال یکی دو روز پیشه واسه زمانی بود که شوهرم شدیدا مریض بود و سرماخورده بود
اینا یه طرف ماجراست
طرف دیگه هم اینکه ما الان رابطه جنسیمون خیلی کم شده یعنی 3 هفته یه بار شده که بعضی اوقات با اعتراض من مبنی بر سرد شدن عاطفی انجام میدیم همیشه میگه رفتار و حرفای تو باعث میشه سرد بشم در حال حاضر رابطمون خوبه ولی فقط یه هفته اس بعد دوباره بی حوصله و سرد میشه
با توجه به سابقه خیانتی که بهم داشته قبلا ،از دیروز همش ذهنم درگیره که نکنه با کسی بیرون از خونه رابطه جنسی داره خیلی میترسم ازین مساله میترسم باز خیانت کنه
دلم میخواد دراین مورد باهاش حرف بزنم یه جوری که ناراحتی و دعوا پیش نیاد و هم به جواب برسم
(همیشه خیلی مطمئن حرف میزنه که من دارم زندگی خودمو میکنم و به خودم مطمئنم که کار خطایی انجام نمیدم تو مشکل داری و متوهمی که فکرای منفی میکنی)
توروخدا راهنمایی کنید اول اینکه کلا نظرشما چیه آیا رابطه ای وجود داره یا نه؟واینکه چطور مطرحش کنم
پیشاپیش ممنون