-
ازدواج باپسر کوچکتر
سلام توروخداکمکم کنیدالتماس میکنم به یه راهنمایی خوب ومفصل نیازدارم
من یه دختر25 ساله هستم فوق لیسانسitدارم قدمم 175هستش کلاظاهرم خوشکله چندساله پیش توی محل کارم بایه پسرکه 4سال ازم کوچیک تربود همکار شدم کارش تعمیرات کامپیوتراست ولی جزئی . اولش دلم براش میسوخت چون خیلی خجالتی بود بخاطر همین باش دوست شدم که راحت باشه اینقدربهم ازلحاظ عاطفی نزدیک شد که حتا بهش اجازه نمیدادم غذایی که مامانش پختروبخورره آروم آروم عاشقش شدم قدش حدود160 یاکم تره ولی اینقدر خوشکله که اوایلی که اومده بود توی شرکت بچه ها قایمکی ازش عکس میگرفتن حتاهمکارم که ازدواج کرده بهش حسودی میکرد.
من چندماه پیش شدم رئیس اون بخشی که توش کارمیکنه خودم ازمامانم اینوخاستم چون فکر میکردم اینطوری بیشتر دوستم داره ولی دیدم برعکس شده چندروز پیش ازش خاستم که بامن ازدواج کنه ولی اون بخاطره قدم وسنم واینکه خیلی ازش پولدارترم نمیتونه خودشو راضی کنه ازدستم فرارمیکنه حتاخبردارشدم دمبال کارجدیده میدونم خیلی داره عذاب میکشه فکرمیکنه میخام بخاطرقیا فش چندروز باش باشم بعدم بندازمش دور.
من خاستگار خوب خیلی زیاددارم ولی فقط انومیخام نمیزارم سهم هیچ دختر دیگه ایی
بشه حتا اگرشده بکشمش
خاهش میکنم بگید چطوریی اعتمادشوجلب کنم وبرش گردونم پیشم
لطفا شمام مثل بقیه نگید بیخالش شمو.......میدونم ازون بهتر هست ولی نه برا ی من
-
خیلی جالبه!!!!!!!!!!!
شما فقط به خودت فکررر میکنی!!!!!
حتی میگین ازین بهتر واسه شما هست!!!!!!
عزیزم این ازدواج اشتباه محضه.....مثل بقیه نمیگم بیخیالش شو چون ازین بهتر واسه شما هست....بیخیالش شو چون از شما بهتر واسه اونم هست.....ایشونم حق انتخاب داره.....و ازدواج زورکی و خریدنی نیست.....بشینین دو دو تا چهارتای معمولی کنین و با طرز فکرتون باعث کاری که فرجامی نداره نشین چون دلایل ایشون واسه عدم قبولشون کاملا منطقی و درسته......
-
خانم گرامی
این خواسته شما یه هوس زود گذره.
بعدش این طفل معصوم صدمه می بینه.
اگه دوستش داری بذار به حال خودش باشه و زندگی اش رو بکنه.
-
سلام
به همدردی خوش آمدی:72:
معیار خاصی برای ازدواج دارین، بغیر از قیافه و تمایلات جنسی؟ هدفتون از تصاحب این آقا چی هست؟ مردی که از شما فراریه!
عدم تناسب چیزی هست که توی ارتباط شما با این آقا فریاد می زنه، عدم تناسب ظاهری، عدم تناسب سنی، عدم تناسب اقتصادی، عدم دیدگاه مشترک به زندگی. و تنها چیزی که باعث ایجاد جاذبه برای شماست وابستگی عاطفی هست که به این آقا دارید.
اجازه بدید مدتی ایشون رو نبینید، و هیچ خبری از ایشون نداشته باشید، مطمئن باشید عطش درونتون به صفر میرسه و بعدش خیلی راحت می تونید به موقعیت های دیگه ی زندگی تون فکر کنید.
-
درود
با سپاس از دوستانی که راهنمایی کردن :72:
ما قصدا و عمدا چنین روابط عاشقانه ای رو تخریب می کنیم!!!!
چرا در رابطه با جنس مخالف وابسته مي شويم يا وابسته مي كنيم
لطفا لینک های بالا را مطالعه کنید.یکی از علت های اصلی که سایت همدردی مخالف دوستی های بدین صورت هستش اینه که منجر میشه به تصمیمات آنی و هیجانی که منجر میشه به تصمیمات اشتباهی که تبعات سنگی بری خود فرد و طرف مقابل و خانواده و اطرافیانش داره.
جواب سوال بانو صبا را بصورت کامل و در چند جمله دقیق بنویسید معیارهای خودتان را بر اساس اولویت و با توضیح کامل چند خطی بنویسید
-
با سلام
اینکه از ما خواسته اید به شما کمک کنیم که ایشان را برگردانید و ... باید بگویم خواسته ای هست که بی پاسخ می ماند چون همدردی در این جهت مشاوره ای نمی دهد و از طرفی پسر هم نیستی که بگوییم با خانواده به خواستگاری ایشان بروید لذا بهتر هست خود را به زور به کسی تحمیل نکنید با توجه به اینکه هیچ سنخیتی هم بین شما نیست و شما گرفتار یک هوس زود گذر شده اید که اگر مصر به توجه به آن هستید قطعاض وقتی دم از کشتن می زنید دست به هرکاری می زنید پس نیازی به راهنمایی گرفتن ندارید .
هروقت عاقلانه خواستید به شما یاری شود که معقول باشید و راه درست در زندگی و رفتارتان در پیش بگیرید می توانید تاپیک باز کنید .
این تاپیک به دلیل اینکه هم همدردی طبق درراستای درخواست مراجع مشاوره ندارد و هم اینکه در محدوده بند 22 قوانین هست و ..... قفل و سپس به انجمن آزاد منتقل می شود