ناراحتی های همسرم از اخلاق و رفتار های پدر و مادرم
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و گرامی.
بنده تقریبا 6 ماهی میشه عقد کردم . نامزدم به دلیل اینکه دانشگاهش تو شهر خودمه شب میاد خونه من. پدر و مادرم هم چند وقته از شهرستان اومدن خونه من. مشکل ما از اونجا شروع شد که پدرم فوق العاده بد قوله. شب نامزدی جلوی سی نفر آدم گفت من اول پاییز برای عروسم طلا میخرم ولی الان میزنه زیرش و میگه ندارم ولی واقعا داره تو حسابش پول هست.
قلب مهربونی داره ولی فرهنگش جوریه که نمیتونه نظرشو مودبانه بگه . من به اخلاق و رفتاراش عادت کردم ولی خانومم خیلی این حرفا براش سخته. دیشب با خانومم رفتیم خیابون و براش چن تا لباس گرفتم و نامزدم تا اومد خونه رفت پوشید و اومد بیرون به مامانم گفت چطوره مامان ، مامانم خیلی بی ذوق گفت مبارک باشه خوبه. چند لحظه بعد پدرم امد خونه و گفت این چیه پوشیدی؟ خیلی مزخرفه . اینا .......... پوشیدی؟(کلمه خیلی زشتی به کار برد) رنگش مشکیه و به در نمیخوره. نامزدم خیلی ناراحت شد و موقع خواب دیدم داره گریه میکنه بخاطر حرف بابام . خودمم خیلی با بابام بحثم شد .
بابام آدمیه که اصلا نمیشه بهش بگی کارت اشتباه بوده . من که دیگه از حرف زدن باهاش قطع امید کردم .
کم کم رفتار بابام و مامانم داره احترام بین خانومم و خودشون رو از بین میبره .
مادرمم که از پدرم بدتره . اصلا انگار من پسرش نیستم . میشینه پیش من از نامزدم بد میگه و ایراد الکی میگیری . بابام هم میشینه پیش نامزدم و تا میتونه از من بد میگه . بابام 75 سالشه مامانم هم 60 سالش.
خانومم هم رو ایرن حرفا خیلی حساسه و برا شخصیت خودش خیلی احترام قائله.
موندم چیکار کنم . میترسم این رفتارای پدر مادرم باعث بشه همسرم ازم سرد بشه.
ضمن اینکه من یه بار دیگه نامزد کردم و بخاطر همین حرفای پدر و مادرم از نامزدم جداشدم.