خانوادم به فکر اوضاع بیماری من نیستن بگید باید چکاربکنم؟
سلام.25ساله.
من از بچگی با بیماری که الان دارم مواجه بودم که الان اوضاع بیماری و روحیم خوب نیست و خانوادم اصلا به فکر من نیستن .بگزارید یکم از شرایط خانوادم بگم شاید بتونید بهم راه حلی بدید
ازچندسال پیش که بخاطر همین عدم رسیدگی های خانوادم و دارویی که یه دکتر نادان بهم داده بود اوضاعم بد ترشد و از اونزمان مادرم بهم گفت تو دیگه بدرنمیخوری.بدخوردن از نظرش شوهر و پول دراوردن بود.کلا از اون زمان بیخیال من شدن .مادرم یا میگه وای بهم فلان مریضا یا وقتی باهاش دعوا میکنم منو به صفت اون بیماری صدا میزنه. بیماری من الان و کلا خرجی نداره حدود ماهی صدتومن دارو داره.برا همین هزارجور سرکوفت بهممیزنه که برو کارکن و به بابام میگه تمام پول ما برا این دختر خرج میشه.من الان دوساله پزشک تخصصی خودم رو ندیدم و یکی دوبار فقط رفتم اورژانس. درحالیکه بیماری من نیاز به رسیذگی داره ماهی یکبار اگه ویزیت بشم هم دکتر در جریان بیماریم قرار میگیره هم خودم اینقدر استرس و اظطراب ندارم
مامانم حوذش ماهی چندبار دکتر میره اگه یه روز حالش خوب نباشه فرداش دکتره.من اگه بخوام برم میگه میخوای بری دکترو67 ساله روببینی .از همه معذرت میخوام اینو میگم ولی از نظرش ما دخترا یا لااقل من به همه دکترا رابطه جنسی داریم.خدا کنه یکی حال منو بفهمه که دکتر سه سال پیش به من گفته باید عمل بکنی ومریضیم مثل دیابته که باید کنترل بشه که یهو عینهمون چندسال پیش بدتر نشه .اونوقت مامانم این حرفا رو میزنه من اظطراب از دست دادن عضو دارم و اون
بهیچوجه فکر عمل کردنم نیستوچندسال پیش که حرف عملم شد خواهرم گفت برو طلاهاتو بده عمل گلی رفت طلاهاشو فروخت به نام خودش سرمایه گذاری کرد
این چندساله 50.60میلیون وام گرفته و به نام خودش خونه ساخته.کلی هم از همون خونه و درامد بابام پس انداز داره ولی اصلا به فکر من نیست. :54::54::54::54::47:.فکر میکنه هزارسال عمر میکنه و به این پس انداز نیاز داره
بهانه کرده فلان دکتر گفته عمل برات فایده نداره و بدتر میشی. ولی این فقط بهانه ابهکه برای اروم کردن خودش ساخته من از اوضاع بیماریم خبر دارم من پیگیرشم و میدونم .رسیدگی نکردن بهش باعث بدتر شدنش میشه
من زخم خورده ام بخاطر همین کارای خانوادم خودخواهی هاشون و رسدگی نکردن هاشون اوضاع از متوسط به بد تبدیل شد. الان باید کاری کنم باهمین ندونم کاری ها و نادید گرفتن ها لوضاع به افتضاح تبدیل نشه
لطفا نگید حتما مادرت میدونه که میگه مادر من هیچی نمیدونه .این بیماری تو وجود منه نه اون منم که میرم پیش دکتر نه اون.حرفامو کامل بخونید بعد جوابمو بدین
واقعا درموندم راهنمایی کنید