-
مواجه با ناباروري
سلام
من 32 سالمه و 7 ساله ازدواج كردم. 4 ساله كه دارم برا بارداري اقدام ميكنم ولي متاسفانه مادر نشدم. اين موضوع از نظر رواني خيلي داره بهم فشار مياره و احساس بي فايده بودن بهم دست داده. از طرفي تحمل اصرارهاي اطرافيان رو هم ديگه ندارم. تمام دختراي دور و اطراف كه بعد از من ازدواج كردن الان بچه دارن و يه جوري فشار رواني منو بيشتر ميكنه
اينم بگه كه دو ساله از لحاظ پزشكي دارم درمان ميكنم ولي نتيجه نگرفتم.
به نظر شما چي كار كنم؟به همه بگم كه بچه دار نميشم؟
-
سلام
دوست عزیز نمیگم کامل اما تا حدودی درک میکنم که چه حس بدی رو داری تجربه میکنی.ولی تو تمام احوال حتی وقتایی که خیلی حساسی رو این مسئله فقط به حکمت خدا فکر کن و همه چیزو بسپار به اون.اگه صلاحت باشه مطمئن باش بچه دار هم میشی. فقط از خدا بخواه اگه به صلاحته بهت فرزندی صالح و سالم بده. من تو نزدیکانم کسی رو دارم که با اسرار و نذر و نیاز و گلایه به دراه خدا بعد ده سال بچه دار شد ولی الان اگه بشینی پای حرفاش خودشو لعنت میکنه که چرا بزور از خدا خاست. و به نظر من نیازی نیست به کسی توضیح بدی که مشکل باروری داری،هرکی گفت بچه بیار بگو حتما هنوز به صلاحمون نیست.:72:
-
سلام دوست عزیز
نگرانیتون رودرک میکنم...میفهمم حرفهاواصرارهای دیگران چقدرآدم رواذیت میکنه
اما شمانگران نباش...پاسخ اطرافیان روبااین جمله بده:هرموقع خداقسمت کنه!
دیگه هیچی بهشون نگو
به خداتوکل کن وهمیشه بگوخدایاهرچی خودت صلاح بدونی واسم رقم بزن!!ناامیدنشو
انشالا خدا دلت روشادکنه ودامنت روسبز:72:
-
سلام عزیزم خوبی گلم؟:43:
نا امید نشو و به خدا توکل کن
نه به کسی نگو که مشکل ناباروری دارید
حکمت خدا این چنین بوده عزیزم...
نذر کن عزیزم هر چی خیره همون بشه
برات دعا می کنم گلم
-
سلام عزیزم
اگه آرامش داشته باشی ان شاالله زودتر به خواستت می رسی و اصلا استرس نداشته باش
به امید خدا درست میشه
-
سلام خانمی.
ان شالله که به زودی دامنتون سبز میشه توکل کن به خدا. الان ناباروری مساله خیلی شایعی بین زوج هاست مطمئنا در طی درمانت دیدی که چقدر زوج های مشابه شما زیاده.
به نظرم منم لازم نیست مستقیم به کسی بگی، هر کی پرسید بگو هر چی خدا بخواد.
حوندن این وبلاگ رو از اولش بهتون توصیه میکنم:
خــــط دوم کــــم رنگ
-
بسیار ممنون و سپاسگزارم از همتون که به من روحیه دادین
صبا جان این وبلاگ باز نمیشه
-
عزیزم بلاگفا الان مشکل پیدا کرده، فردا و پس فردا بازم امتحان کن، باز میشه حتما:72: