شک و تردید نسبت به همسرم در دوران عقد
با سلام و خسته نباشید.من 30 سالمه.حدود یک و نیم ماهه که عقد کردم.خیلی حالم بده.کنترل خودمو از دست دادم.بطور اتفاقی و با حس ششم خودم توی گوشی همسرم یک هفته پیش اس ام اس دوستت دارم اون رو به دوست دختر دو سال پیشش خوندم و همچنین اس ام اس اینکه نوشته بود خیلی زندگی بدی داره و بزودی از من جدا میشه:47:در حالیکه من به قول خودش که هر لحظه میگه زن رویاهاش بودم و برای به دست اوردن من واقعا خیلی تلاش کرد...وقتی ازش این موضوع رو پرسیدم بهم گفت دوست دختر دو سال پیششه و چون همش تهدید میکرده که میخواد به من زنگ بزنه و زندگیشو خراب کنه همسرم ترسیده و برای اینکه بگه زندگیش خوب نیست و اینا اونجوری بهش گفته و بعدشم همسرم تهدیدش کرده که اگه مزاحم بشه یه بار دیگه ازش شکایت میکنه...همه همکارهاش هم شاهد این موضوع بودن و شنیدن...راستش بعد اون قضیه نمیتونم بهش اعتماد کنم حرفاشو باور نمیکنم باور کنین توی این روزا همش میاد پیشم و گوشیش دست منه گفته میخواد خطشو عوض کنه چندبارم سر نماز گریه میکرد یه بارم که من خیلی حالم بد بود و گریه هامو دید چندبار زد تو صورتش و گریه کرد و گفت به خدایی که میپرستم من بهت خیانت نکردم زار میزد و گریه میکرد....نمیدونم باید باورش کنم یا نه...تروخدا یه چیزی بگین کمکم کنین اروم بشم...من همسرمو زندگی مو دوس دارم...اون خیلی دوسم داشت و همش با منه همه وقت و تلاشش مال منه...کمکم کنین این احساسات منفیمو از بین ببرم