:321:
نمایش نسخه قابل چاپ
:321:
خب صدا نزنید.
چه اصراریه؟:jaded:
خوش اومدی دوست گرامی.
چند وقته ازدواج کردید؟
باسلام منم وضعیتم مثل شماست،اصلا نمیتونم،ولی کار اشتباهیه این نشون میده که ما بی سیاستیم،عروس ما همچین مامان جون بابا جون میگه وتو دل بابا ومامانم جاباز کرده.اگه تازه ازدواج کردی حتما بابا و مامان صداشون بزن.
به نظر من هم خیلی چندش آور هست که آدم این اسم ها رو برای کسانی غیر از پدر مادرش به کار ببره اما فراگیر شده هست و شاید همه مجبور به استفاده از این کلمات باشن.
یکی از اصلی ترین سوال های من از دوستان متاهلم همین مسئله بود که پدر مادر همسرشون رو چی صدا می کنند و خیلی هاشون می گفتند مامان و بابا
جالبه تو یه شب دو مامانه و دو بابائه می شیم :311:
شما هم زیاد سخت نگیر اگر مشکلت فقط خجالت هست دوبار که استفاده کنی خجالتت از بین میره
خانم مهستی فقط اگر این اسامی رو به کار نبرن از چه جایگزینی استفاده کنند ؟!
مادر زن - پدر زن
زن عمو - عمو
فلان خانم - فلان آقا
من دیدم بعضی ها مادر خانومشون رو خاله صدا میزنن احتمالا اون ها هم مشکل شما رو دارن .
ولی به نظر من بابا و مامان بهتر هست مخصوصا که داماد ها معمولا رابطه خوبی با مادر و پدر خانومشون دارن و خانواده هم داماد ها رو دوست دارن .
بالاخره پدر یا مادر همسر پدر و مادر ما هم محسوب میشن .باعث صمیمیت و محبت هم میشه .
این طبیعیه که کمی بعد از عقد نشه راحت با این الفاظ صداشون زد اما به مرور راحت میشه .مثلا اولا به شوخی بگین مادر جان بجای مامان و کم کم به سمت مامان برین.
بعضی از مشکلات مخصوص ما ایرانی هاست:smile-new:
.نقل قول:
به نظر من هم خیلی چندش آور هست که آدم این اسم ها رو برای کسانی غیر از پدر مادرش به کار ببره
نظرها متفاوته اتفاقا به نظر من خیلی هم قشنگه هرچند اولاش سخته فقط راهش غلبه بر خجالته .چرا چندش اور؟!!!:81: