نیاز به همفکری برای چگونگی دریافت دستمزد اولین پروژه ی کاریم یا رد آن
سلام دوستان
یه درگیریه فکریه کوچیک برام بوجود اومده که ممنون میشم لطف کنید و کمکم کنید.
من هفته ی گذشته رویه یه پروژه کار میکردم . پروژه رو دوستم بهم داده بود و اول قرار به تولید طرح بود
ولی متاسفانه الان که نمونه ی اولیه رو ساختم متوجه شدم دوستم نقش یه دلال رو داره که تازه با یه
دلال دیگه وصل میشه به سفارش دهنده ی اصلی !
حالا پروژه قراره 20 میلیون فروخته بشه که سهم من 25% و بقیه مال دو تا واسطه ! در حالی که همه
ی بار کار رویه من بوده و میتونم بگم شاید ده روز اخیر استرس زیادی رو داشتم تا به نتیجه برسه و
این دوست من تنها کاری که میکرد تماس میگرفت برای اینکه ببینه پروژه تو چه مرحله ایه که این تلفنها
هم به خاطر تماسای دلال اول بوده!
مساله ی دیگه اینکه طرح اگه استاندارد بشه درآمدای زیادی میتونه برای شرکتی که طرح قراره بهش
فروخته بشه داره(پروژه یه سیستم تشخیص سقوط آسانسور برای فعال کردن ترمز اضطراریش
هست).
یکم الان ذهنم درگیره که چی کار باید بکنم؟ از یه طرف احساس میکنم ازم داره سوءاستفاده میشه از
یه طرف الان واقعا حتی به همین پول برای پیشبرد برنامه های زندگیم احتیاج مبرم دارم و میبینم اگه
تحویل ندم همینم از دست میدم ؛چون اگه بخوام خودم طرحو ثبت کنم هم احتیاج به شرکت چند
میلیاردی هست، که نیست!هم یه جورایی دور زدن همه است! و جدای این اصلا تشریفات اداریش و
... نمیدونم چیه! فرصت یادگیریشم نیست.
نهایتا:
الان دو تا انتخاب دارم ؛یا طرح رو بدم و همین 5 میلیونو بگیرم یا کلا ندم و این پولم از دست میدم و همچنان در نقطه ی صفر.
اگه جای من بودید چی کار میکردید؟
از وقتی که برای خوندن این پست گذاشتید، سپاسگزارم.