درخواست همسرم رو برای فروش طلاهام قبول کردم و انچه که اتفاق افتاد..حالا چیکارکنم؟
سلام دوستان...این لینک تایبیک قبلی منhttp://www.hamdardi.net/thread-33303.html
مامقدارزیادی اجاره میدادیم که به بیشنهاد همسرم یه خونه باقیمت کم رهن کامل کردیم تا بتونیم اون هزینه اجاره رو قسط وام بدیم...ولی باکلی جمع وجور کردن بازهم 2-3 ملیون برای رهن خونه کم اوردیم ومن ازطلاهام گذاشتم بی هیچ منتی وباشور وعلاقه..شوهرم هم گفت این فداکاریتو فراموش نمیکنم ولییی...
ازشانس بد همون موقع که ما به خونه جدید اومدیم وهزینه ی قسط های سنگین وام برای خرید خونه رو اماده کردیم بانک شرایط اون وام رو برداشت و فعلاامیذی به خرید خونه نیست...
این دوماه یه سری مشکلاتی بیش اومد که هزینه ای که هرماه برای قسط وام میخواستیم کنار بذاریم خرج میشد ...من به همسرم بیشنهاد دادم الان که نمیتونیم اون وام رو بگیریم ماهانه همین مقدار رو بذاریم تو بانک تا لااقل جمعش کنیم..
همسرم هم اول بااطمینان گفت که اره همین کاررو میکنیم دیگه...ولی یواش یواش داره به فکر خریدن گوشی های گرون یا دوربین عکاسی حرفه ای و... میوفته ..چیزای که دوست داشته بخره ولی پول نداشته...
اما یکبار هم نمیگه لااقل من بذارم جای طلاهام(البته من الان اصلا چنین انتظاری ندارم )
اون درواقع نمیتونه پول پس انداز کنه...اون اعتمادی هم که تو این زمینه بهش پیدا کرده بودم داره خدشه دار میشه..
الان من چیکار کنم؟