کاهش شدید اعتماد به نفس و افسردگی(تو رو خدا ج بدید)
با سلام خدمت اساتید گرامی
من دانشجوی ترم آخر هستم 24 سال دارم متاسفانه دچار یه ناهنجاری مادرزادی با نام علمی pectos excavatum هستم. از هر 3000 یا 4000 پسر یک نفر اینطور میشود و دانشمندان هنوز دقیق دلیلش رو نمیدونن.من خودم خیلی وقته این و میدونم اما وقتی بچه بودم بش فکر نمیکردم اصلا. اما الان یه سالیه که اوج پختگی من هستش و بزرگ شدم فکر کنم این طبیعیه که این موضوع رنجم بده.با توجه به اینکه دور وبریام و میبینم
این بیماری 3 حالت خفیف و متوسط و شدید داره که مال من متوسطه.
پیش یه فوق تخصص رفتم واسه جراحی گفت مشکلت با عمل حل میشه اما عمل سختیه و احتمال عوارض بعد از عمل هم وجود داره میل خودته.اینا رو که خانوادم شنیدن دگ هیچوقت اجازه ندادن رنگ دکتر و ببینم همون اولش هم به زور بام پیش دکتر اومدن گفتن ولش کن نمیخواد
خیلی مواقع خدا رو شکر میکنم که سالمم ولی بعضی مواقع کفر هم میگم دست خودم نیست خیلی اذیتم روی درسهام هم تاثیر گذاشته
نمیدونم چرا خدا من و انتخاب کرده من اصلا آدم بدی نیستم چرا این همه آدم بد ذات و بد اخلاق و دزد و کیف قاپ اینطوری نمیشن.اونوقت من که میخوام برم خاستگاری با چه رویی برم
شما بگید من چکار کنم از این طرف که همچین خانواده ای دارم که اصلا به اعتماد به نفسم توجه نمیکنن هیچ از طرف دگ درگیریهایی که خودم دارم آخه مگه من چه گناهی کردم که باید اینجوری باشم
چند وقت پیش دعوام شد خواستم برم بالای پل خودمو پرت کنم خانوادم گفتن هر کاری میخوای بکن ولی از ترس خدا برگشتم خونه
چطور بشون بفهمونم که من تحملم سر اومده من یه روز باید زن بگیرم ارتباط با اطرافیانم کم شده دوست جدیدی ندارم.شما بگید چه خاکی..........
ببخشید زیاد نوشتم