+بعد از یک وابستگی عمیق جدایی کشنده است به خدا...
سلام دوستان
می دونین به چی فکر میکنم به این که من تو تالار خیلی گشتم خیلی از مشکلات دوستانو خوندم و دیدم که خیلی ها دچار یه ارتباط عاطفی شدند و یه وابستگی عمیق ایجاد شده و حالا که به هر دلیلی می خواد اون رابطه کات بشه دچار مشکلات روحی و روانی زیادی شده اند...من خودم الان تو هم چی شرایطی هستم که زیر این فشار باید بگم که له شدم ... گفتم " له" تا به معنای واقعی اون فشارهایی که کشیدم رو شما هم درک کنید که تا چه اندازه عظیم بوده
گاهی اوقات با خودم فکر می کنم که : یا باید آدم این روابطو تجربه نکنه که به نظر من خیلی دور از ذهن و یا نه، حالت دوم اینکه تجربه بکنه ولی یا دلبسته نشه و یا وقتی مثل من شد بتونه اونو مدیریت کنه.. دوستان اینهایی که می گم فقط تئوری منه یعنی اینکه حرف تا عملم خیلی فرق می کرد ... به خدا اگه بدونید چی کشیدم .. چقدر زجر کشیدم آب شدم ذره ذره و هیچ کاری از دستم بر نیومد ... داستانم مفصله . که تو یه تاپیک دیگه حتما می گم.. فقط بگم که پیش مشاور رفتم و اون هم منو به یه روانپزشک معرفی کرد... نمی دونم از کی بنالم از دست روزگار .. از دست خودم ... از دست اون
الان اومدم اینجا تا از همه دستان نازنین بخوام که با توجه به اینکه این یه موضوعی است که تقریبا همگی اونو تجربه کردیم منظورم دلبستگیه حالا از هرنوعی( معلم به شاگرد، دختر به دختر، دختر به پسر، وابستگی با وسایل خود و ...) می خوام کمکم کنید تا بتونم بهترین راه حلها رو اینجا داشته باشم تا من هم بتونم این دردو راحتتر تحمل کنم.. من دلبستگی به کسی بود که همه چیزم بود محرم رازمبود دوستم بود .. نقش خواهر و مادرو همه رو برام بازی می کرد ولی نمی دونم یهو چی شد که ....
منتظر نظرات ارزشمندتان هستم .. تو این روزها و شبا به یاد یک شکسته دلی مثل من هم یاشید...
التماس دعا
RE: بعد از یک وابستگی عمیق جدایی کشنده است به خدا....که من اونو تجربه
ساناز خانم سلام
اميدوارم كه بتوني اين غمت رو تحمل كني
من به انجمن سوالات دختر و پسر ميگم انجمن دل شكسته ها چون تقريبا همشون يا دل شكسته شدن و كمك ميخوان يا در آينده دل شكسته ميشن
ولي اينطور كه معلومه دوست شما دختر بوده كه حالا با رفتنش دلشكسته تون كرده
تنها راه حل مسئله ات كمك گرفتن از خداست و گرفتن آرامش از اونه
مطمئن باش كه بي جواب نميگذارتت
من خودم چند وقت پيش از شدت ناراحتي و گريه و زاري داشتم ميمردم ولي الان يك آرامشي اومده به سراغم كه خيلي لذت بخشه
بهتر نيست كه مشكلت رو بگي؟ شايد بتونيم كمكت كنيم . تازه فكر كنم كه با بيان موضوعت كمي سبك تر بشي
از خدا برات صبر و آرامش آرزو ميكنم
اميدوارم كه موفق باشي
RE: بعد از یک وابستگی عمیق جدایی کشنده است به خدا....که من اونو تجربه
سلام دوست عزيزم
اميدوارم كه با كمك خداوند دردت سبكتر بشه و دل شكسته ات ترميم بشه هر چند كه ممكنه طول بكشه و سختي هاي زيادي بكشي در اين راه اما اميدوارم كه هميشه دلت عاشق بمونه و محبت را از خانه دلت بيرون نكني چون كه اين پاكترين حسيه كه خداوند در درون ما گذاشته و بهتره كه اين عشق به وجود احديتش كه فنا ناپذيره را داشته باشيم ...
راستش فراموش كردن يكي يعني خاطراتمونو فراموش كنيم يعني لحظه هاي زيبايي كه داشتيم فراموش كنيم ...
از خدا مي خوام صبريكه لازمه تا بتوني تحمل كني و از اين مرحله عبور كني را بهت بده
دردهاتو تسكين بده و با ياد خدا آرامش به خانه دلت بياد
تنهايي هاتو پركنه موفق باشي عزيزم
RE: بعد از یک وابستگی عمیق جدایی کشنده است به خدا...
بله واقعا یاد خدا آرامش دهنده ی دلهاست اونی که بی ریا خودشو به ما نشون میده و دوستمون داره .....اره میفهمم خیلی هم خوب میفهمم چی گفتی ...همینطوره خیلی سخته اما خوب انسان ذاتا طوری ساخته شده که به هر سختیی کنار میاد برای همه ی ادمای دردمند به هر صورتش دعا میکنم :303:
سلام "ساناز خانوم""...ساناز عزیز اگر عشقی باشد حتما دردی هم هست و اگر دردری باشد قطعا عشقی هم هست.
اصولا ما انسان ها در طول زندگی خود شیفته و علاقه مند به کسانی می شویم که دوری از انان ما را افسرده و به نوعی دچار مشکل می کند....
یک نکته مهم درباره کسانی که بسیار شیفته و وابستگی فرد دیگری هستند این است که :: آنان شیفته فردی می شوند که همیشه در ذهن خود آن فرد را پرورش می دادند و همیشه دوست داشتن مانند آن فرد ذهنی خود باشند و چون همینک و فعلا در موقعیتی نیستند یا نمی توانند همانند فرد رویایی خود باشند...بنابراین ناچارا برای ارضا این نیاز خود در بیرون و خارج از ذهن دنبال ایده آل ها و فرد مورد نظر باشند و وقتی ان فرد را یافتند چون او قدری همانند فرد ساختگی ذهن اوست بنابراین در کنار او بودن و در سکوت او را نظاره گر بودن لذت خاصی به انسان می دهد چرا>>؟؟؟
زیرا فردی را که نظاره می کنند همان کسیت که دوست داشتن روزی همانند او بودند و یا خصوصیاتی شبیه او داشته باشند در واقع آنان به خود خویشتن(که به ان دست نیافتند) می نگرند تا آن فرد..
نکته>>>این موارد شامل همه افراد وابسته نمی شود..
حال راه های بی شماری برای رهایی از وابستگی وجود دارد...
1>>>رسیدن به خود ایده آل
2<<باور خود بدون نیاز به حمایت دیگری و تایید دیگران
3>>ایجاد سرگرمی های مفرح بخش و تسکین دهنده مانند:ورزش
4>>کنترل احساسات در اولین و در آخرین برخورد های موجود در این رابطه ها
ما همه روزی این وابستگی را تجربه کرده ایم اما شدت ان در همه یکی نیست چون ساخته ها و اندیشه های ما متفاوت است و همچنین قدرت انگیزه..
موفق باشید. :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام "ساناز خانوم""...ساناز عزیز اگر عشقی باشد حتما دردی هم هست و اگر دردری باشد قطعا عشقی هم هست.
اصولا ما انسان ها در طول زندگی خود شیفته و علاقه مند به کسانی می شویم که دوری از انان ما را افسرده و به نوعی دچار مشکل می کند....
یک نکته مهم درباره کسانی که بسیار شیفته و وابستگی فرد دیگری هستند این است که :: آنان شیفته فردی می شوند که همیشه در ذهن خود آن فرد را پرورش می دادند و همیشه دوست داشتن مانند آن فرد ذهنی خود باشند و چون همینک و فعلا در موقعیتی نیستند یا نمی توانند همانند فرد رویایی خود باشند...بنابراین ناچارا برای ارضا این نیاز خود در بیرون و خارج از ذهن دنبال ایده آل ها و فرد مورد نظر باشند و وقتی ان فرد را یافتند چون او قدری همانند فرد ساختگی ذهن اوست بنابراین در کنار او بودن و در سکوت او را نظاره گر بودن لذت خاصی به انسان می دهد چرا>>؟؟؟
زیرا فردی را که نظاره می کنند همان کسیت که دوست داشتن روزی همانند او بودند و یا خصوصیاتی شبیه او داشته باشند در واقع آنان به خود خویشتن(که به ان دست نیافتند) می نگرند تا آن فرد..
نکته>>>این موارد شامل همه افراد وابسته نمی شود..
حال راه های بی شماری برای رهایی از وابستگی وجود دارد...
1>>>رسیدن به خود ایده آل
2<<باور خود بدون نیاز به حمایت دیگری و تایید دیگران
3>>ایجاد سرگرمی های مفرح بخش و تسکین دهنده مانند:ورزش
4>>کنترل احساسات در اولین و در آخرین برخورد های موجود در این رابطه ها
ما همه روزی این وابستگی را تجربه کرده ایم اما شدت ان در همه یکی نیست چون ساخته ها و اندیشه های ما متفاوت است و همچنین قدرت انگیزه..
موفق باشید. :72:
:104: آقاي نقاب گرامي بسيار زيبا فرمايش كردن
"ساناز خانوم" توصيه هاي ايشون رو به كار بگيرين.
بسيار انديشمندانه بود :104:
این سایت به شما کمک میکنه از خیلی از وابستگی ها فاصله بگیرید . انقدر سر شما رو گرم میکنه که یادتون میره چه نیازهایی داشتید و باید برای آینده چه کارهای انجام بدید ...امیدوارم در جمع دوستان تازه اتون به شما خوش بگذره :72:
خوش اومدي خانمي
منم يك سال پيش مثل مرده متحرك بودم و يه چشمم اشك بود يه چشمم خون دوست و همكلاسيه دوران ابتدايي تا دانشگاهم كه مثل خواهرم دوسش داشتم داشت از ايران ميرفت
من قبلا هم دختر خالم رو به يه كشور ديگه بدرقه كرده بودم و به دليل وابستگي شديد 2 سال درس و مشقم افت كرد اما ذات ادما طوري افريده شده كه به بد و خوب زندگي عادت ميكنن سريعتر از اوني كه فكرشو ميكنن!!:72:
ان شاا... مشكل تو هم حل بشه دوست عزيزم
ساناز خانم دلبستگی شما از چه جنسی بود؟ مثل علاقه به جنس مخالف؟؟ یا یک دلبستگی دوستانه و خواهرانه؟؟؟
سلام.....
دلبستگی از هر نوعی که باشه....با از دست دادن اون....واقعا دچار یه سر در گمی میشی که فقط خدا میتونه کمکت کنه....برات دعا میکنم....