شرایطم برای ازدواج با دختر خاله ام مهیا نیست . راهنمایی کنید
سلام من هادی هستم 23 ساله ساکن تهران،پدرم فوت کردن
سه الی چهار ساله با دختر خاله ام هستم و تصمیم داریم با هم ازدواج کنیم،ما واقعا همدیگر را دوست داشتیم تا اینکه من خواستم استخدام نیروی انتظامی بشم و شش ماه هم دوندگی کردم ولی در اخر به خاطر کم شنوایی ناچیز گوش راست بنده رو رد کردن و من به شدت ناامید شدم.
در طی این مدت من خیلی تلاش کردم تا کاری خوب پیدا گنم ولی داخل هر کار که میشدم به امید کاری تازه ولش میکردم و دوباره بیکار میشدم تا الان که هنوز دنبال کارم
رابطه ی بین ما از نظر خود دختر خاله عقلانی تر شده و در شرط اول انتظار دارن من زودتر برم سرکار
و در شرط دوم انتظار دارن من بعد از ازدواج حتما باید خونه داشته باشم و ترجیحا ماشین
جدیدا هم خواستگار پیدا کردن و این موضوع باعث شده من خیلی دلشوره داشته باشم
بنده دو بار دانشگاه دولتی یکی در مازندران و یکی در کرج رو قبول شدم و به علت پیدا کردن کار ولشون کردم ولی کار هم پیدا نکردم و سر همین موضوع به من بی عرضه میگن
ولی ایشون امسال دانشگاه آزاد میرن و من واقعــــــا نگران دانشگاهشون هستم و میترسم روی رفتار و رابطمون تاثیر منفی بزاره چون من خیلی به نوع لباس و رفتار اهمیت میدم میترسم چادر سرشون به مرور زمان به مانتو تبدیل بشه
دلش میخواد درس بخونه و بره کار کنه و مستقل باشه ولی من دوست دارم زنم خونه دار باشه و به من برسه ولی از طرفی بر این باورم که با تحصیل کردن بهتر میتونه بچه هامو تربیت کنه و در واقع نمیدونم تصمیم درست چیه !
من هنوز هم دوسشون دارم و خودش هم منو دوست داره ولی ازم انتظار مالی داره نمیدونم شایدم حق داره و از طرفی من خیلی دلم میخواد همسرم بهم محبت کنه ولی جدیدا صحبتامون شده عادی و بهم ابراز علاقه نمیکنه و من میترسم زیادی ابراز علاقه کنم و زیر دلش بزنم
ما هر دو تا به حال با کسی جز هم رابطه نداشتیم و از اول هم همدیگه رو می خواستیم،به این دلیل و ظلم کردن در حق خودم بخاطر دانشگاه و دوست داشتن ایشون حاظر به ترک ایشون نیستم
پدر و مادرشون از دستم ناراحتن که چرا کارم رو زودتر درست نمیکنم تا زودتر ازدواج کنیم
چون امکان مشاوره رفتن نداریم من مشکلمو در سایت شما عنوان میکنم ببخشید اگر طولانی شد
اگر امکانش هست کامل بخونید،خیلی به راهنمایتون احتیاج دارم
ممنون