-
چرا عشق بین ما مُرد
[size=x-large]
سلام عزیزان
سالهای اول زندگی مان از لحاظ عشق و عاشقی انگشت نمای همه بودیم اما پس ازگذشت 6 سال و صاحب بچه ای شدن چرا این محبت کم شد به حدی که اصلاً هیچ محبتی بین ما نیست اخلاقش با پولدار شدن تغییر کرد از هیچ چیز زندگیش باخبر نیستم هیچ رازی را با من در میان نمی گذارد همیشه خانواده اش را مطرح می کند و هیچ احترامی به خانواده ام نمی گذارد و حتی نا سزا هم می گوید شما کمکم کنید و بگوئید من چه کنم ؟ مرا از این تاریکی و جهنم نجات دهید خواهش می کنم .:203:[/size]
-
RE: چرا عشق بین ما مُرد
عزیزم شما باید بیشتر در مورد خودتون بگین، اینکه چند سالتونه و مشغول به چه کاری هستین، ازدواجتون به چه شکلی بوده، و رابطتون با همسرتون به چه شکله.
:72:
-
سلام
تجربه من خيلي از شما كمتره ولي فكر مي كنم يكي از دلايل بوجود آمدن اين فاصله ها از بين رفتن خلوت شماست كه اون هم با زياد شدن مسئوليت هر جفتون به وجود اومده . من فكر مي كنم محبت بين شما كم نشده چيزي كه كم شده فرصت هاتون براي ابراز محبته . پس بيشتر بايد زمان صرف روابط عاشقانه خودتون بكنيد .
-
منم با نظر اسما جون موافقم در ضمن اگه اون وقت ابراز علاقه رو نداره شما برید طرفشون منتظره اون نباشین شاید اوتم همین فکرارو میکنه ولی خب به واسطه مردانگی کمتر میتونه بیاد جلو چند وقت مثل همون روزای اول دوروبرش باشین بهش بگین که دوست دارین به اون روزا برگردین انشا الله نتیجه میگیرین تا زمانی که حرمتا از بین نرفته دست به کار شین مشکل گشا بعد از خدا شما هستین پس بسم الله.............
-
ابراز احساسات و گفتن رك و صريح مشكل به طرف مقابل تو بسياري موارد بسيار عالي بوده و خيلي راحت هم مشكل پيش اومده رو حل ميكنه
مردم معمولا در زمان بروز مشكل خودشون رو بري از هر گونه گناهي دونسته و مقصر اصلي رو طرف مقابلشون ميدونن
ببين رويه اشتباه از كجا تو زندگيتون پيش اومده فرقي نميكنه از جانب ايشون بوده يا شما مهم اينه كه طرف مقابل هيچ كاري براي رفع مشكل انجام نداده پس به خودي خود هر دو طرف مقصرند.
با ريشه يابي مشكلتون و قضاوت از بيرون و بدون اغماض ميتونه خيل كمكتون كنه.
اين نظر منه و براي راهنمايي بهتر ميتونين به مشاور مراجعه كنيد.
به امي شادكامي شما عزيز