دو راهي سردر گمي کمکم کنيد اورزانسي
با سلام
من دختري 25 ساله مهندس کامپيوترم و شاغل هستم اخيرا يکي از همکارانم که در قسمت تاسيسات سازمان کار ميکنه (فوق ديپلم برق و به صورت شرکتي ) به خواستگاريم آمده من به او تا حدودي علاقه مندم
او پسر خوبي به نظ ر ميرسه و به طور غيرمستقيم از همکارانم تحقيق کوچکي کردم همه ازش تعريف ميکنند اما من هميشه دوست داشتم با کسي ازدواج کنم که از لحاظ تحصيلات و درامد و موقعيت اجتماعي از اين بهتر باشه نمي دونم صبر کنم شايد بهتر از اين هم بياد يا بيشتر با طرف صحبت کنم همش ميترسم سنم بالا بره و ازدواجم دير بشه من چندان خواستگار مطلوب ندارم بيشترياشون تو همين مايه مورد اخري هستند
البته من يکبار به اين همکارم جواب رد دادم چون استخاره کردم و استخاره بد اومد تو ماه رمضان هر چي به سراغ قران ميرم چيزهاي خوبي در نميياد مي ترسم پشت به استخاره کنم مي ترسم به مصلحت نباشه
خيلي سردگمم واقعا نمي دونم چي کار کنم جواب استخاره اول بدين صورت بود بد است شايد براي مدت کوتاهي خوب باشد اما در اخر سختي و تنهايي است به ظاهرش توجه نکن و به تعريف هاي ديگران هم توجه نکن و اينها دقيقا همان چيزهايي است که من بهش اهميت دادم چون از ظاهر خوبي برخورداره و هم ديگران ازش تعريف ميکنند اون خودش چندبار بامن صحبت کرده ميگه من سمجم و به شما علاقه دارم و خيلي به من فکر ميکنه حرفاش به دلم نشسته اما دارم ديوونه ميشم ميترسم به استخاره پشت کنم اگر با اين ازدواج کنم شايد خيلي دوستش داشته باشم اما اون چيزي که ميخواستم نيست او ماهي 250000 تومان حقوق داره من ماهي تقريبا 400000 به خودم ميگم چه اشکال داره درسته حقوقش کمه اما مگه من پول براي چي مي خوام من هم کمکش ميکنم خدا گفته به ايمان و اخلاق کار داشته باش اين هم که هردوتاشو داره و پسر کارکني اما در اخر به خودم ميگم نکنه صير کنم بهتر از اين هم بياد من لز سمت خوبي تو سازمان برخودارم اما اون نه چندان حرف مردم برام اهميت نداره اما اگر اين وصلت صورت بگيره همه تعجب ميکنند خوب بکنند به هر حال دارم ديونه ميشم خيلي بهش فکر ميکنم به من بگين چي کار کنم ؟(اين اوني نيست که مي خواستم اما بهش علاق دارم )
RE: دو راهي سردر گمي کمکم کنيد اورزانسي
با سلام
به نظر من شما باید 4 مورد رو دقیقا بررسی کنید
1-موقعیت شما از نظر داشتن خواستگار که می گین همه در این سطح هستن ولی با توجه به شرایط شما باید خواستگار های بهتری داشته با شید
2-به عنوان یک مرد میگم که مرد در زندگی نیاز به اقتدار و تایید داره همونطور که زن نیاز به توجه و اهمیت به احساساتش داره شما از نظر علمی از مردتون بالاترین و ممکنه در اینده از نظراتشون و اوامرشون که ممکنه از نظر شما غیر عملی باشن سر پیچی کنید و این مشکل ساز خواهد شد و ...
3-رابطه ای برای ازدواج خوبه که شرایطش از نظر عقلی توجیح پذیر با شن پس به دنبال توجیهات عقلی بیشتری بگدرید تا دو مورد بالا رو ذکر کنید
4-بیشتر در موردش تحقیق کنید موفق باشید
RE: دو راهي سردر گمي کمکم کنيد اورزانسي
دوست عزيز موردي شبيه شما رو قبلا ديدم
از خودت بپرس
1-آيا او همان كسي است كه ميخواهي(البته رويايي نه واقع بيبنانه)؟
2-آيا هر روز ميخواي با او باشي و لحظات زندگيتو باهاش تقسيم كني؟
3-آيا بهش افتخار ميكني و از اينكه بعنوان همسرت به ديگران معرفيش كني احساس غرور ميكني؟
4-آيا شخصيتش رو واقعا خوب ميشناسي و همونه كه ميخواي يا فقط شيفته ظاهر و تمجيد ديگران شدي؟
5-اگر از تمام خواسته هات و چيزهايي كه برات مهمه (تحصيلات ، درامد، سطح اجتماعي و ..) چشم پوشي كني و بعد از ازدواج بفهمي اون محسناتي كه فكر ميكردي نداره چي؟
عجولانه تصميم نگير و اگر خيلي ترديد داري حتما به يه مشاور مراجعه كن تا برات از مشكلاتي كه ممكنه باهاشون روبرو بشي صحبت كنه
موفق باشي