علاقه از طریق سایت بدون دیدار و ....(اینجوری چرا؟؟؟ )
سلام دوستان
منو اگه به اولین تاپیکم نگاه کرده باشین میشناسین!
من اصلا خوشم از این عشق بازیو ،کمک می خوامو این حرفا نمیومد و مسخرم می گرفت بعد که این سایت رو دیدم و مشکلات دیگران رو بیشتر فهمیدم نظرم عوض شد!
ولی مشکل چیز دیگست! من از اولین(کلا اولین ها) پستی که خوندم به یه دختر نظرم متوجه شد نمیدونم چی راجع بهش فکر کردم(اصلا نمیدونستم دختره رفیق داره نامزده؟ هیچی)ولی نظرم جلب شده بود و طی یه سری پی ام و میل باهاش رابطه پیدا کردم البته ناگفته نماند من بهش گفتم به چشم خواهر نگات می کنم و اونو آدمه باهوشی می دونم!
من دروغ نمیگم(سعی می کنم) و اون موقع هم راستشو گفتم و واقعیت این بود که می خواستم کلاه سر خودم بزارم!
من عاشقش شده بودم!:54:
بعد از یه مدت (حدود 1 یا 2 هفته رابطه از طریق میل!)رفتم در بارش بیشتر تحقیق کردم البته تو همین سایت و بیشتر فهمیدم و بیشتر دلبسته شدم چون همون جوری بود که می خواستم ولی یه مشکلی بود اونم این که اون 6 سال از من بزرگتره! من اصلا واسم اختلاف سن مهم نیست چون خیلی هارو اینطور دیدم حتی دختر دایی مامانم 6 سال از شوهرش بزرگتره ولی واقعا خوشبختن!
اوایل خواستم احساسی برخورد کنم و با سیاست کارمو پیش ببرم ولی خوب که فکر کردم پشیمون شدم و واسه اینکه دست رد به سینم بزنه یه کاره همه چی رو گفتم اونم...ردم کرد و بهش گفتم اگه نمی خواد فرصتی بده دیگه بهم میل نزنه تا راحت تر فراموشش کنم و اونم این کارو کرد و منم پیگیر نشدم!(من ازش فرصت خواستم هم دیگه رو بشناسیم ولی اون... ما تویه شهر هم نیستیم که برم ببینمش ولی میتونم که عکسشو یا فیلمشو و تلفنی هم شده بشناسمش!)
حالا بعد یه هفته نمیتونم فکرشو از سرم بیرون کنم هر چند زمان کمیه ولی هر چی بیشتر میگزره بیشتر بهش فکر می کنم!
خودم دارم دیونه میشم آخه نه دیدمش نه صداشو شنیدم خصوصیاتش رو هم از حرفای خودش فهمیدم آخه مگه میشه ندیده...
چیکار کنم پیگیر بشم اگه نه واسه فراموشیش چیکار کنم؟
من بهم زیاد ابراز علاقه شده و آدم محبت ندیده ای نیستم هر چند اون اصلا به من محبت نکرده و فقط مثل یه دوست عادی با من برخورد می کرد! موندم چیکار کنم من حتی واسه اینکه کمتر دلبسته بشم قبل از اینکه عکسشو بده (قرار بود بده) کارو عمدا خراب کردم ولی ...