-
دوراهی انتخاب خواستگار
سلام
در مورد یه خواستگار به مشاوره احتیاج دارم،ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
حدود یکماه پیش پسری توی لاین به من پی ام داد،اولش چون نمیشناختم توجهی نکردم اما وقتی از خودم و خونوادم اطلاعاتی داد کنجکاو شدم تا اینکه خودشو معرفی کرد و فهمیدم از فامیلای دورمونه.
این موضوع رو به مادرم گفتم و اون آقا هم گفت خونوادش من و برای ازدواج معرفی کرده،ولی میخواد قبل خواستگاری بصورت تلفنی یکم با من آشنا بشه و از مادرم اجازه گرفت کمی با من صحبت کنه،ما حدود یکهفته ارتباط تلفنی خیلی زیادی داشتیم و نقطه نظرای مشترک زیادی پیدا شد تا اینکه برای آخر هفتش پدرشون تماس گرفتن و وقت خواستگاری گذاشتن،راستش همه چی خیلی زود پیش رفت و ما حتی همدیگرو ندیده بودیم بجز عکسمون که تصمیم گرفتیم بدون اینکه خونواده ها بفهمن قبل خواستگاری همدیگرو ببینیم،اما وقتی سر قرار رفتم یمقدار از چهرش خوشم نیومد و سریع گفتم نه،البته ایراد چهرش بینیش بود که قبل دیدارمونم گفته بود برای ماه بعد وقت عمل داره و تو ذوق من نخوره اما من تو یه لحظه تصمیم گرفتم و گفتم نه،اونم بخاطر اینکه خونواده ها از دیدار چیزی نفهمن دقیقا دو روز قبل خواستگاری مجبور شد بگه پشیمون شده و یجورایی آبروی منو حفظ کرد اما پدرش بدجوری دلخور شد ازش و حتی بهش تهمت زدن که دوست دختر پیدا کرده که خواستگاری رو بهم زده و اولین سیلی زندگیشم از پدرش خورد،بعد این ماجرا من دو دل شدم و راستش یجورایی از بچه بازیم و رد کردنش پشیمون شدم بخصوص که مردونگیش خیلی به دلم نشست.
حالا ازم خواسته بهش فرصت بدم و دو هفته دیگه عمل بینیش انجام میشه،میدونم ظاهربین بودم اما خودمم زیبا و جذابم و چهره جدای اخلاق و هم کفو بودن برام مهم بود،من ۲۶سالمه و اون چندماهی از من بزرگتره،از نظر مالی خوبه و نمایندگی داره،هر دو مهندسیم،همه چیش خوبه اما ایرادش اینه تو شهرستان اصالت ما زندگی میکنه و من تهرانم،البته از نظر اقتصادی و فرهنگی خونواده هامون همسطحن،و ایشون از اول گفتن حتما میخوان تهران زندگی کنن چون قبل تهران بودن اما بدلایلی رفتن شهرستان و حالا میخوان خودشون بیان تهران
حالا بنظرتون با توجه به اینکه بچه شهرستانن و این اتفاقی که افتاد و من ناراحتشون کردم بازم میشه آینده ایبرای ما باشه؟
و سوال دومم اینه اگر بخوام باز بهشون فرصت بدم چون ما فامیلیم نمیخوام ارتباطی غیر رسمی باشه چطور حدود یکماه یا بیشتر در ارتباط باشم؟اصلا صحیحه این ارتباط تلفنی؟من خیلی نگران اینم نکنه چون همسنیم خدای نکرده بخواد انتقام بگیره چون من خیلی بد بهش گفتم به دلم ننشستی
لطفا کمکم کنید
اینو بگم لطفا نگید چرا فقط بخاطر چهره جواب منفی دادی و ببین دیگران چه مشکلاتی دارن چون بقیه مواردش خوب بود و از فیلترام گذشته بود،و اینکه چهره برام مهمه
-
چرا هیچکس من و راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
لطفا ،به مشاوره احتیاج دارم،نمیدونم چی غلطه چی درسته تو این شرایط
-
عزیزم اول اینکه شما خیلی سریع و احساساتی بدون مشورت تصمیمتو گرفتی و اون بنده خدا رو ضایع کردی ... غرورشو خورد کردی کسی که همه چیزش خوبه بینیش هم گفته تا دو هفته دیگه عمل میکنه یعنی مشکل خاصی نداره ....
به نظر من بگو اشتباه کردی و عذر خواهی کن ازش و بگو من با بینی شما مشکل ندارم اون که میخواد عمل کنه لااقل به روی خودت نیار که خیلی ظاهربینی
-
اگه عمل کرد وباز ظاهرش به دلت ننشست چی؟ بلاخره عمل زیبایی یه ریسکه دیگه!
اگه اینقدر ظاهر برات مهمه پس به اخرش هم فکر کن چون مکنه بعد از عمل هم برات جذاب نباشه
پس تکلیف خودتو اول با ظاهر روشن کن بعد اشنایی رو زیر نظر خانواده ومستقیم نه تلفنی ! ادامه بده.
-
مگه بهت فرصت نداده؟ چرا اینقد عجولی، بزار عملش رو انجام بده ببین چی میشه و آیا خوشت میاد از چهرش ، چون چهره ام فاکتور مهمیه ، عذرخواهی لازم نیس تو که نسبت بهش مسئول یا متعهد نیستی و نبودی ،حق انتخاب داشتی و داری. فقط بدون چجوری بیان میکنی که به قول خودت فکر انتقام نیفته ،اگه جوابت منفی بود به نظرم خانوادت بگن بهتره.
-
به نظر من این پسر رو بیخیال شو و فعلا کمی به خودت فرصت بده
مشکل اصلی نه بینی هست و نه چهره بلکه طرز فکر شماست و با این طرز فکر حتی اگه ظاهر طرف مشکلی هم نداشته باشه سروکله مشکلات جدید پیدا میشه و اونوقت که توی تنگنا قرار میگیری که چرا بیشتر صبر نکردم و چرا ...
-
خیلی ممنون از همگی
از نظراتتون استفاده کردم
-
فکرمیکنم شما فقط بخاطر بینیش ردش نکردی
حتما کلا از صورتش یا هیکلش یا نمیدونم از یه چیزش خوشت نیومد
فقط اینو میگم اگه تصمیم داری باهاش صحبت کنی حتما از دلش در بیار بدجوری تحقیرش کردی
و خوب فکرکن که بعدا پشیمون نشی
-
سلام،
اگر بچه شما هم در آینده شبیه او شد چی؟ به این فکر کردی؟
زیبایی و جذابیت مهمه، اما فقط در چهره خلاصه نمیشه. اگر تصمیم تو برای بله یا نه گفتن، صرفاً به نتیجه عمل بینی او وابسته هست، حسابی باید در مورد معیارهایت تجدید نظر و روی خودت کار کنی. چون مهمترین چیزی که در آینده موفقیت زندگی مشترک را تامین میکند، تنها اخلاق و درک متقابل هست.
وقت بخیر،:72:
کامران
-
من از این اخلاقش خوشم اومد. اینکه موضوع منصرف شدن رو اونطوری مطرح کرد و با اینکه شما حالش رو گرفتی ولی باز خواهانه.
مطمئنا شما ویژگی های خوب زیادی داری که ایشون مجذوبت شده. (چه ظاهری، چه اخلاقی)
اینکه بره بینی ش رو عمل کنه و بعد بیاد شما ببینیش که آیا می پسندیش یا نه، یکم تو ذوق میزنه.
البته برای شما که ظاهر جزو ملاک هاته مهمه که ازش خوشت بیاد. (منم آدمیم که ظاهر برام مهمه.)
اگه تیپ، طرز لباس پوشیدن، صحبت کردن و آداب معاشرتش خوبه، فکر میکنم عیب ظاهری مثل بینی بعدها برات عادی میشه.
البته ایشون که دارن عمل میکنند و احتمالا برطرف میشه (اگه دکتر بدترش نکنه!)
الان همه چی اوکی بوده جز بینی؟