-
خاستگار مناسب اما مطلقه!
سلام،
دختری22ساله و دانشجوی ارشد در شهر خودم هسم،تا حالا آمادگی ازدواج نداشتم و به همین دلیل اجازه آمدن ب خانه و خاسگاری را ب کسی ندادم،اما ی چند ماهی دارم آماده میشم برا ازدواج کم کم،تا فرصتای خوب رو از دست ندم،
از نظر ظاهری و موقعیت اجتماعی متوسط رو ب بالام،
آقایی 32 سا له و از استانی دیگر توسط آشنایان بما معرفی شدن ک 2سال نامزد و 7ماه ازدواج کردن،ظاهر زیبا و خانه،ماشین،کار،اهل دین،لیسانس ،و خانواده خوبی دارند،و با اخلاق هستن.
با معیارهام 90%همخوانی دارند و مشکلم ازدواجش است البته بیشتر خانواده ام نگران اند و مطمئنا خاسگار مجرد و مناسب هم خواهم داشت و فرصت دارم و زود است انتخاب،اما میترسم خودم،چون فرصتای خوبی بودن ک برا اماده نبودن خودم از دست دادم،
چیکا کنم؟
بیشتر نگاه و حرفه دیگران و خانواده نگرانم کرده!
چن هفتس دارم فکر میکنم،تا 6روز دیگ باید جواب بدم بهشون
-
به نظرمن یعنی من اگه جای توبودم میدیدم معیارای خوبی رو داره ولی درآخر تکیه میکردم به ایمانش اگه کارش درست بود یعنی میشد بهش گفت باایمان بهش جواب مثبت میدادم.
-
سلام
پیشنهاد میکنم جواب منفی بدید ،10 سال اختلاف سنی ، یک ازدواج ناموفق اونم هفت ماه بعد از عقد و دو فرهنگ متفاوت ؛ هر سه تاش مشکل و شک برانگیزه.
شما سنی ندارید ،موارد بهتر هم خواهید داشت.
موفق باشید.
-
سلام عزیزم
همین مقدار متاهلی یعنی یک کوه تجربه
که توی کم سن و سال نداری
نگران نباش به قول دکتر فرهنگ سوپر مارکت خدا همیشه پره
تو جیب خدا پسرهای خوب زیاده تو هم که ماشالله با سن کمت و تحصیلات و شرایط خوبت هزار گزینه ی دیگه برات محیا است
تو حالا حالاها نمیتونی به شخصیت آدمی که اینقدر با تجربه و با اختلاف سنی هست پی ببری
ایشون بایستی با یه مطلقه ازدواج کنن
برای هر دو تون بهتره
کبوتر با کبوتر ................
-
اولین مساله ای که در مورد مورد های طلاق گرفته باید توجه داشته باشی علت طلاق هستش. اونم نه از زبون خودش و اقوامش بلکه از زبون طرف مقابل و دیگران.
-
ممنون از جواباتون
واقعا ب همفکری نیاز دارم
پدرم نظرشون همینه ک کلی تجربه داره ک من ندارم،و نگرانن
راسش کمی بدلم نشست برخوردو اخلاقو ظاهرش،دو بشکم با وجود اینا!
-
دو سال عقد بودند و هفت ماه زندگی مشترک داشتند؟
علت طلاق؟
-
بله
علت اصلی مکان زندگی بوده ک خانوم درخاس داشتن تهران زندگی کنن.اما بخاطر کارش نمیتونس بره،و علتای بعدی ک بهونه بودن از نظرشون توجه نکردن ب آرامش و زندگی از طرف خانوم
-
اختلاف سنی تون که زیاده،
دو سال عقد و هفت ماه زندگی هم، خیلی معقول به نظر نمی رسه که سر تهران رفتن به طلاق برسه.
لازم هست در مورد علت طلاقش بیشتر پرس و جو کنی.
با خانم قبلی هم صحبت کن.
نوع طلاق توافقی بوده؟
خانم مهریه گرفتن؟ کدومشون درخواست جدایی دادن؟
شما تا 24 ساعت دیگه نمی تونید پست بذارید.
-
بدون شک جواب منفی بده.
دوستن گفتن.اختلاف سند و تجربه زیادش نسبت به شما.
بقول خودت خاستگار خوب زیاد خواهی داشت پس عجله نکن.
اگه خدایی ناکرده تا آخر عمرت مجرد بمونی بهتر از یک ازدواج بده.
موفق باشی.