سکوت کنم یا مثل خودشون رفتارکنم.لطفا رهنماییم کنین.
سلام دوستان من عضو جدید این گروه هستم وچندوقتی هست مطالب دوستانو میخونمو استفاده میکنم.
من حدود یکسال پیش عروسیم بوده و دقیقا ده روز مونده بود به عروسیم پدرم سکته قلبی کرده و عمل باز داشته ویه هفتشو بیمارستان خوابیده اونم به زور اینکه عروسی بچشه مرخصش کردن.بخاطر مسافت زیاد(حدود700کیلومتر) بین شهر ما و خانواده شوهرم پدرم یه عروسی جدا تو شهر خودمون گرفت و خانواده شوهرم یه عروسی توشهر خودشون.از اونجا که پدرم زیاد حالش خوب نبوده نتونستن این مسافتو بیان اما داداشمام با خانوماشون شب عروسی اومدنو چون مرخصیاشونو واسه عروسی شهر خودمون گرفتن نتونستن دیگه هفته بعدش مرخصی بگیرن همون شب بعد اینکه منو بردن خونه خودم برگشتن. مادرشوهرم بی برنامه تدارک پاتختی چید ولی کسی از خانواده من نبود خداروشکر مامانم از خلعتی چیزی کم نذاشت برا هیچ کدوم از فامیلاشون.نمیدونم دوستان از خلعتی این رسمو روسومات اطلاع دارن یا نه.معمولا عروس روز پاتخت یا اگه پاتخت نبود وقتی که پاگشا میکنن کادو میده به فامیلای دست اول داماد بعد اونا هم یه هدیه کوچیک یا بزرگ میدن به عروس وداماد.که متاسفانه روز پاتخت من خلعتی های هرکسی رو بهشون دادم ولی نه هدیه از طرف اونارو دیدم. نه هدیه پاگشاشونو.که بعد یه ماه بعد عروسیم متوجه شدم همشو مادرشوهرم برداشته برای خودش حتی خودشم به من یه پوش کبریت کادو نداد.اونموقع هم زیاد به روی خودم نیاوردم گفتم به وقتش جبران میکنم.الان عروسی پسر دایی شوهرمه به احتمال زیاد اوناهم پاتختی میگیرن بنظرتون من باید مثل خودشون رفتار کنم به کسی هیچ پوش کبریتی ندم یا بدم؟ که مطمینم اینجوری فقط من بی ارزش شدم براشون.فکرش اعصابمو بهم میریزه به خانوادم نگفتم کسی به من چیزی نداده چون میدونم خیلی بهشون بر میخوره.میخوام حتی وقتی برادرشوهرم یا خواهرشوهرمم ازدواج کردن حداقل پاتختی رو هیچ به روی خودم نیارم چون تا عمر دارم یادم نمیره البته این یه دسته گلشونه.بنظرتون کارم اشتباهه؟