اعتماد به نفس نداشتن در خرید
من هیچ وقت نمیتونم چیزایی که میخوام و احتیاج دارم را انتخاب کنمو بخرم.همیشه یکی باید همراهم باشه تا کمک کنه و کلا اون برام انتخاب کنه.
دلیلش شاید این باشه:
1- هر وقت تنهایی چیزی خریدم بقیه با دیدن اون وسیله یا لباس مسخرم کردن -یا دعوام کردن این چیه خریدی -در نتیجه زده شدم و حتی اون چیزی که خریدم انداختم دوروازش استفاده نکردم.
2-هر وقت تنهایی چیزی خریدم یه کلاه بزرگ سرم گذاشتن.مثلا یه بار با ذوق و شوق رفتم برا مامانم یه لباس بافتنی براش هدیه بخرم.از دوستم خاستم یه پاساژ خوبو معرفی کنه رفتم و اون زمان گرونترین لباس که 40 هزار تومن بود را خریدم.فروشنده کلی تعریف کرد که خارجیه و از این لافا-منم گیج- فقط از ظاهرو جنس لباس خوشم اومدو خریدم.مامان تا دید شوکه شد که اینقدر گرون خریدم.و مارک لباس چینی بود-خب توذوقم خوردو عصبی شدم..روز بعدش با هم رفتیم بازار دقیقا همون لباس را 26 هزار تومن می فروختن !!!!!!کلی گریه کردمو گفتم میرم پسش میدم مامان نذاش اما هیچ وقتم اون لباسو نپوشید.
3-احساس گناه-من احساس گناه میکنم اگه بخام برای خودم یه لباس و وسیله گرون قیمت بخرم . میگم بابام گناه داره به سختی کار میکنه ما را تامین کنه بنابراین همیشه دنبال ارزون ترین هام.گرچه به خاطر این هم مورد مسخره خاص و عامم.
فعلا این چند تا دلیل تو ذهنم بود که نوشتم.:72: