حساسیت بیش از اندازه همسرم
سلام
من و همسرم 2 ماهه که عقد کردیم. در این مدت حداقل هفته ای یکی دو بار میریم رستوران. و با اینکه سربازم و حقوقی ندارم هرکاری براش انجام میدم و تو درساش (دانشجوی ارشد) کمکش میکنم. ولی اون این چیزا رو نمی بینه و همش میگه تو واسه من چیکار کردی؟! هر جا بخواد بره میرسونمش.
آخرین 2 روز قبل بهم زنگ زد و همین که داشتیم صحبت میکردیم یکی از دوستام زنگ زد و گفتم پشت خطی دارم میشه 2 دقیقه دیگه زنگ بزنی. واسه این حرفم ناراحت شد و گفت خجالت بکش و فکر میکنه من واسه هزینه تماس گفت تو زنگ بزن. درصورتی که اصلا و ابدا منظورم این نبود و همین جوری گفتم. کلا خیلی حساسه و ریزترین حرکات منو می بینه و فکر میکنه عمدا انجام میدم. و من قسم میخورم به خدا منظوری نداشتم ولی باور نمیکنه.
به خاطر اینکه بهم گفت خجالت بکش 2 روزه که بهش زنگ نزدم چون واقعا ناراحت شدم. از طرفی 2 روز قبل هم خواهرش از شهرستان اومد پیشش و امروز که بهش زنگ زدم که ما هم 2 روز دیگه میریم شهرستان گفت من الان دارم با خواهرم میرم. من شوکه شدم و هرچی بهش گفتم نرو و نباید بری گوش نکرد و گفت خسته شدم از دست تو. و میگه فکر نکن من خرم همه حرکات تو رو ریز به ریز می فهمم. در صورتی که به خدا قسم من هیچ منظوری ندارم و نمیدونم کجای کارم ایراد داره و هر کاری به ضم خودم تا به امروز تونستم براش کردم.