مطرح کردن مسکن مستقل در جلسه دوم خواستگاری کار درستی نیست؟؟
سلام دوباره دوستان.
اگر یادتون باشه چند روز پیش ی تاپیک داشتم(داشتن 60 درصد ملاک ها اما دو شرط ...)
من کلی کتاب و مقاله از کتاب گلبرگ اقای دهنوی و این سایت و چندتا سایت دیگه مطالعه کردم و سوالاتمو مطابق اونا تنظیم کردم و pdf کردم توی گوشیم تا یادم نره. طبق تمامی مطالعات من مسئله سکونت و اینکه کجا رو قراره برای زندگی انتخاب کنیم از سوالات این جلسه بود.
خیلی محترمانه این سوال رو پرسیدم و اقا پسر گفتن پدرم چندین واحد توی ی ساختمون دارن که یکیشو قراره به ما بدن اینجوری اجاره کمتری میدیم بهشون.من پرسیدم امکان اینکه جای مستقلی زندگی کنیم هست یانه (برام خیلی مهمه و خیلی مشکلات رو حتی از بهترین ادمها توی این زمینه دیدم.) به ایشون توضیح دادم حتی با خونواده ی خودم هم این مسئله صادقه و دوست دارم از این بابت مستقل باشیم. ایشون هم قبول کردن و گفتن مشکلی نداره
حالا از اون روز که این موضوع رو گفتم پدرم میگن اصلا مطرح کردن این موضوع توی جلسه دوم خواستگاری نباید باشه.زن وقتی ازدواج میکنه باید جایی که همسرش میگه زندگی کنه و میگن که خیلی پرتوقعم:54: در مورد بقیه موارد هم با اینکه خیلی روشنفکرن میگن من درگیر جامعه مجازی و کتاب و مقاله و...شدم و زندگی واقعی خیلی متفاوته و مرحله ی شناخت قبل ازدواج رو خیلی قبول ندارن و میگن همین که مرد زندگی باشه و ی سری شرایط اولیه رو داشته باشه کافیه و همه چیز توی زندگی تغییر می کنه.
خلاصه خونوادم منو به خاطر از دست دادن این خواستگارم خیلی مواخذه می کنن تا اونجا که منم دچار تردید کردن.همش حس افسردگی میکنم.من میدونم نمیتونستم با شرایط خونه داری صرف کنار بیام اما مامان و بابام میگن خوشی زده زیر دلت.میرفتی زندگیتو میکردی سرکار میخواستی بری چه کار و شاید بعدا درست می شد:54: و.... به همراهیتون احتیاج دارم.ممنونم