سلام
به همدردی خوش امدید:72:
نقل قول:
دوست دارم باهاش ازدواج کنم
در دوستی هایی که بین دختر و پسرها پیش میاد اولین هدف دخترها معمولا اینه که با اون پسر ازدواج کنه،اما هدف از روابطه دوستی پسرها معمولا این نیست!!مگر اینکه اون دختر واسش خیلی اهمیت داشته باشه و پسر عاشقش شده باشه یا اون دختر با تکنیک هایی در دوران دوستی ، اون پسر رو به ازدواج بکشونه
پس دوستی دو هدف جدا رو دنبال میکنه و چه بسا با هم فرق بکنه من نمیگم هدفش از دوستی با شما استفاده جنسی خواهد بود ... (مثلا حتی مواردی داریم بعضی از پسرها انگار مشکل روانی دارن و انگار معتاد شدن که هر چند وقت با یکی دوست بشن و بعد ازش جدا بشن! انگار این کار اعتماد بنفسشونو زیاد میکنه!)
نقل قول:
البته تا حالا به من هیچ حرف زشت و پیشنهاد بدی نداده
پس یکم دیگه باید منتظر بمونید ..!!
نقل قول:
میگه تو واسم با بقیه فرق داری و با تو مثل بقیه رفتار نمی کنم
برداشت شما از این جمله چیه ؟حتما خیال میکنید خدا شمارو به صورت ویژه افریده و شما بهتر از تمام دخترای دنیا هستید و بهتر از شما وجود خارجی نداره!!(با اغراق گفتم تا منظورمو بهتر برسونم)
اگه شما برداشتتون جملات بالا باشه برداشت من از حرفش اینه ....
قطعا همینطوره!چون دخترا شخصیتشون با هم فرق میکنه و برای اینکه نظر اونارو جلب کرد(مخشونو زد) باید حرکات و رفتار،حرف های متفاوت نشونشون داد ... و میطلبه که حرفهایی به خوردشون داد که به احساس با ارزش بودن،مهم بودن و... برسن (زنان به ذات دوست دارن که مورد پرستش یه مرد قرار بگیرن)
ببنید من به دوستی شما اصلا خوشبین نیستم چون نشانه های شکست به وضوح درش مشخصه اما یادتون باشه این شمایید که به صورت جدی ضرر خواهید کرد چون اون فرد چندین نفر مثل شمارو ازش گذشته و واسش تقریبا یه چیز عادی شده و بعد از یه مدت میره دنبال یکی دیگه..! بعد شما میمونید با یه عالمه احساسات و عواطف ... که هر روز ارزوی مرگ میکنید و شاید هرگز نتونید این احساسات رو ترمیم کنید
شما با دو مشکل رو برو خواهید بود که خیال میکنید که اولی رو پشت سر گذاشتید و سوالتونم مربوط به دومی یعنی بعد از ازدواج هست!
شکست در رابطه دوستی ،،، شکست بعد از ازدواج
باید بهتون بگم که شاید حتی الان شمارو به عنوان یک فرد خوبتر از بقیه پیدا کرده و شاید بخواد با شما ازدواج کنه(اگه به صورت کاملا خوشبینانه به این موضوع نگاه کنیم و هیچ مشکلی تا زمان ازدواج پیش نیاد!که یه چیز تقریبا محاله توی چندین سال)
ایا مطمئن هستید این فرد الان همچنان که با شما هست با افراد دیگه ای هم ارتباط نداره؟
ایا در زندگی ایندتون میتونید چنین ذهنیتی رو که احتمال خیانتش وجود داره، رو حذف کنید؟
اگر اشتباهی ازش دیدی میتونید ببخشیدش؟
و ...
و پرسش های زیاد دیگری وجود داره که هر کدومشون گویای مشکل احتمالی بعد از ازدواج هستن
پاسخ به پرسشتون :
نقل قول:
می ترسم که نتونه این بازیگوشیارو کنار بذاره و وقتی ازدواج کردیم دوباره بره سراغ دوست شدن های الکی که امروزه به اسم دوست اجتماعی معروف شده.
نقل قول:
می تونم به پسری که هر روز با یکی می پره اعتماد کنم؟؟؟؟
خودتون چی فکر میکنید با دونستن این خصلت که پسرها تنوع طلب هستن ؟
من 90 درصد احتمال میدم که این فرد بعد از ازدواج(تاکید میکنم شما هنوز ازدواج نکردید باهاش و شاید این ذهنیت شما خیال خامی بیش نباشه که ارتباط شما به ازدواج ختم خواهد شد!) با افراد دیگه ای در ارتباط بشه مخصوصا وقتی که تمام نیازاش در درون خانواده رفع نشه
موفق باشید