سلام . منو همسرم حدود 2 ساله که ازدواج کردیم و 3 سال قبلش هم با هم نامزد و عقد بودیم و تقریبا کاملا با هم زندگی میکردیم . الان هم یه بچه داریم . از همون اول اختلاف فرهنگی داشتیم ، ما یه خانواده مذهبی و اونا هم یه خانواده به شدت غیر مذهبی . البته همسر من از همون اول از نظر اعتقادات خوب بود ولی ضاهرش مثل خانوادش بود . ( خواهرش که بزرگتره و مجرد توی هیچ چهار دیواری حجاب نداره و مدام هم به زن من تیکه میندازه ) . توی اولین اشنایی هامون از همسرم در باره حجاب پرسیدم بهم گفت که حجابم همیشه در همین حد بوده و توی هیچ مهمونی و عروسی هم شالمو برنداشتم و نمیدارم با وجود اینکه فامیل مسخرم میکنن . من از پوشش راضی بودم و فقط یه تغییرات جزئی می خواستم که اونم گفت به خاطر تو چادر هم حاضرم بپوشم ، منم گفتم چادر دوست ندارم و اینگه موهات بیرون نباشه و مانتوت زننده نباشه برای من کافیه و اون هم قبول کرد و تغییر . البته بعد از چند ماه به شکل قبلش برگشت و مخالفت های منم فاییده نداشت . چون خیلی دوسش داشتم کوتاه اومدم و فقط قرار بر این شد که توی خانواده ما حجابش کامل باشه که تا امروز هم بوده .
اینا یه توضیحات اولیه بود برای درک بهتر مشکل . از یک سال گذشته هر عروسی که توی فامیلشون بوده گیر داده که وقتی که قاطی میشن من شال نمیکنم سرم و منم مخالفت کردم البته یه جاهایی که جمع مناسب بوده و نور کم بوده من حرفی نداشتم و خودمم کنارش بودم .
ولی این عروسیه اخر از یک ماه قبل گیر داد که از اول نمیخوام شال سرم باشه و منم که مخالفت میکردم بهم میگفت که اگه اینطوری باشه اصلا نمیریم و منم باز میگفتم که نریم . تا روز اخر تلاش کرد و من راضی نشدم . در اخر بهش گفتم که اگه بخوای حجاب نداشته باشی من نمیام و در کمال ناباوری دیدم که گفت باشه نیا . بلاخره بهش گفتم که تو هر کار که عقلت میگه درسته بکن و من هم تصمیم مناسب رو میگیرم . شب عروسی وقتی که همه قاتی شدن منم رفتم داخل خانوما و دیدم که شال نداره و عصبانی از تالار اومدم بیرون . همسرم بهم زنگ زد و گفت که برگرد و من شال سرم میکنم ولی دیگه برای من ارزشی نداشت چون من اخرین مرد بودم که رفتم توی قسمت خانوما . ولی با اسرارش برگشتم که دخترمم با خودم ببرم خونه .
از اون روز تا حالا 3 روز گذشته و من باهاش قهرم . البته شب که 3 ساعت بعد از ما برگشت خونه خیلی سعی کرد منت کشی کنه ولی من باهاش راه نیومدم و فقط گفتم که من دختری رو که پوشش اینطوری باشه دوست ندارم . و واقعانم ته دلم متنفرم که زنم توی جمع اینطوری باشه چکار باید بکنم ؟؟
خیلی طولانی شد نه !!