یک خواهش و تقاضای مهم از دوستان تالار
با سلام
با این که زمان کوتاهی در این تالار مفید و بسیار سودمند ثبت نام کرده ام ، خواهشی از دوستان دارم :
کسی که درد و دل و مشکل زندگی خود را در این تالار بیان میکند و تقاضای کمک از دوستان را دارد ، مشخص است واقعا نیازمند جواب متفکرانه و منطقی و ارزشمند است ، تا بتواند حرکتی در زندگی خود با جوابهای شما کند ،
لذا من خودم به خیلی از جوابهایی که برمیخورم ، نظرم این است که کمتر فکری روی جواب شده ، و خیلی روی احساسات بیان شده است ، و فقط جنبه یک اعلام نظر سطحی است .
خواهشمندم اگر یک موضوعی را دیدیم واقعا روی آن فکر کنیم ، و حتی اگر میشود از اینترنت بیرون برویم ، سر فرصت روی آن مسیله فکر کنیم ، از کتب و ..... کمک بگیریم ، و بعد نظر خودمان را معکوس کنیم ،
این جور هم کمکی بزرگ به نویسنده موضوع کردیم و هم سطح اطلاعات و استدلال خود را بالا برده ایم ، و هم قدرت مشاوره خود را در مسایل مورد نظر بالا برده ایم و هم شامل حدیثی شده ایم که مضمون حدیث این است : (( اگر کسی روی حل مشکل دیگران فکر کند تا راه حل مناسبی پیدا کند اسم او جزء محسنین نوشته میشود ))
با عرض معذرت از مدیر همدردی و سایر اعضاء
موفق باشیه دوستان عزیزم
:16::72::72::72::72::72::72::16:
RE: یک خواهش و تقاضای مهم از دوستان تالار
مهاجرجان
واقعاً از نظري كه دادي ممنون هستم و موافقت صد در صد خودم را اعلام مي كنم. دقيقاً اين مطلبي است كه چند ماه قبل با دوستان مطرح شده بود. مققر شد كه دوستان نظرات را سنجيده تر اعلام كنند و همچنين كساني هم كه مشكلي را مطرح كرده و پاسخ گرفته اند از نتيجه آن ما راآگاه سازند تا از كيفيت و كارا بودن پاسخها اطلاع پيدا كنيم.
من هم با هر دو پاسخ بالا موافقم
راستش به نظر من میتونه ایده خوبی باشه ولی کاملاً توجیه پذیر نیست.
اولاً همانطور که پیداست واین سایت قالب فروم را داراست و در واقع هر کس بر اساس تجربیات و نظرش نسبت به ارایه نظر اقدام می کند. و یقیناً در آن موقع جوبیه ای که به نظرش صحیح است را بیان می کند.
دوماً در زندگی انقدر افراد برای خودشان مشکل دارند که وقت نکنند برای هر تاپیکی رقت زیتدی برای فکر کردن صرف کنند و جوابی همه جانبه بدهند. و تعداد موضوعات جدید بالا عملا موانع زیادی اسجاد می کند.
اینجا در حقیقت در رابطه با موضوعات بحث می شود و نهایتا راهنماییهایی که بهتر باشند نظر را به خود خواه یا نا خواه جلب می کند.
هدف شما ایجاد حالت ایده آل کلی است که هیچ وقت در حقیقت نیست.
پسر خوبم،پارسا جان این ایده آل گرایی نیست؛شما تازه به تالار همدردی پیوسته اید،اما در این یکسال بسیار اتفاق افتاده است که در پاسخ پرسش یا مشکل دوستی،افراد مختلف تنها بر اساس احساسات خود سخن گفته اند یا بر اثر تجربیاتی که تنها برای آنها اتفاق افتاده است و پنداشته اند که چون ماجرای طرف با تجربه ما همانندی دارد،پس نظرمان را بیان نماییم!
پاسخ ها باید منطقی،عقلایی،با توجه به فوانین اجتماعی و تالار و سودمند به حال پرسنده باشند،نه آنکه بنا بر اینکه اینجا فروم است هرکس هر چه به ذهنش رسید بگوید.بسیاری هستند که دارای تجربه کافی اجتماعی نبوده و همین جور بنا بر تشخیص نادرست خود یک حرفی می زنند که چه بسا ممکن است وضعیت مراجع را بدتر کند.
شما می گویید که:*نهایتا راهنماییهایی که بهتر باشند نظر را به خود خواه یا نا خواه جلب می کند.* شما با چه اطمینانی این نظر را می دهید؟!!
اینجا کسانی که مشکلی دارند می آیند و این بدان معناست که راه درست و تصمیم منطقی را درباره مشکلشان نمی توانند بگیرند و هم به دلیل استیصال و هم به دلیل اینکه بیشترشان جوان هستند،شاید آن راهنمایی اشتباه را که به مذاق آنها خوش آمده اجرا کنند و زیان دیده یا اصلاً تأثیری بد در زندگی شان گذاشته و یا حتی سبب بر هم خوردن زندگی طبیعی آنها گردد و مشکلشان را زیاد نماید.
من با اینکه از سانسور و حذف بی مورد نوشتارها بدم آمده و با آن مخالفم،اما از مدیران تالار می خواهم که دایره نظارت خود را تنگ تر کرده و پستها و پاسخ های مضر یا اشتباه را حذف نمایند.
از دوستان خوبم که نظر این جانب را تایید کردند و میکنند واقعا و صمیمانه تشکر میکنم ،
جناب گردآفريد
نظرات شما در اين زمينه بسيار عالي بود . ممنون