-
سرد بودن همسر
با سلام من پسری بیست و ساله ام که با دختر دایی ام به مدت یک سال شیرینی خورده بودیم و الان پنج ماه است عقد کردیم ولی احساس می کنم مرا دوست ندارد،بی احساس بودنش در دوران شیرینی خوردن را رویحساب محرم و نامحرم می گذاشتم ولی حالا ک محرمیم چرا اینقدر سرد است؟هنوز یکبار به من نگفته دوستت دارم یا یکبار نشده به من زنگ بزند یا وقتی بوسش می کنم او هم مرا ببوسد]خواهشا کمکم کنید
-
نگران نباش دوست من. دخترا خلاف پسرها اول محرم یا نامحرم بودنشان توی احساساتشان تاثیر چندانی نداره. و اینطور نیست که تا محرم شدن همه کاری بکنن!!
تو باید فرصت خیلی زیادی به اون بدی. ظاهرا مشکلت حاد نیست چون تمام دخترا این برخورد ها رو دارن. و اصولا خودشونو مفعول میدونن.
تو باید فوق العاده محبتت رو چه زبانی چه رفتاری نشون بدی. البته هر از چند گاهیم به اون تلنگری بزنی. مثلا بشین نزدیکش و اصلا دست بش نزن طوری که فکر کنه نادیده گرفته شده ببین نزدیکتر میشه یانه!!
خب شما هم سنت تقریبا کمه و مشتاقی تا هر چه زودتر همه اتفاقا بیوفته اما عجله نکن. دخترها واسه ابراز احساساتشون به زمان و شرایط بیشتری نیاز دارن.
نگران نباش و امیدوار به آینده ات زندگی با شادی رو با دختری که دوستش داره پایه ریزی کن.
-
ممنون از پاسختون،،،ولی مثلا این همه که من بهش محبت می کنم بهش میگم دلم برات تنگ شده (چون توی یه شهر نیستیم و گاهی دو سه هفته همدیگه رو نمی بینیم)اینقدر که میگم دوستت دارم،هیچ کدومش رو جواب نمی گیرم،فقط وقتی میگم دوستم نداری میگه حرفای الکی میزنی تفکرهای خودته،
حتی یه بار نگفته بیا خونمون من خودم هستم که خودمو کوچیک میکنم و میرم،،،
آخه منم دل دارم یعنی آرزو ندارم یه بار بهم زنگ بزنه یه بار بوسم کنه یه بار بگه دلم برات تنگ شده،مثلا بعد چند وقتکه همدیگه رو می بینمیم هیچ حرف خاصی نمی زنه میگم خب چیزی بگو میگه هیچی ندارم بگم،نمی گم دوستم نداره ولی فک میکنم اهمیتی هم براش ندارم
خواهشا اگه کسی می تونه راهنماییم کنه تشکر!:72::72:
-
کاربر گرامی میشه توضیحات بیشتری بدین. همسرتون چند سالشونه؟ در خانوادشون روابط به چه شکلیه؟ آیا در روابط خانوادگیشون آدمای گرمی هستند؟
-
سلام روزتون بخیر
احتمالا ایشون از مهارت های زندگی زناشویی و دنیای مردا خبر ندارند و چون شما اولین مرد زندگیون هستین اینطور برخورد میکنن. به نظر من کتاب های مرتبط با این مسئله براشون تهیه کنید یا با هم برین بخرید و اظهار کنید برای بهتر شدن روابط با هم اینارو بخونید... و اینکه ایشون همسرتون هستن مستقیما و با مهربونی خواسته خودتونو باهاشون در میون بزارید و بگین به محبت کلامیشون نیاز دارین.. شاید خجالت بکشن یا کلا تو خونوادشون اینطور بیان احساسات نبوده اما میتونید با همدیگه ایجادش کنید... :72:
-
از همه دوستای محترمی که راهنمایی هاشون رو در اختیار من قرار میدن متشکرم!
نامزد من 18 سالشه یه داداش کوچکتر از خودش داره که بعضی وقتا اینقدر قربون صدقش میره و بوسش میکنه که من میخوام از حسادت بمیرم،من نیاز دارم که کسی دوستم داشته باشه حالا تقع ندارم قدری که من دوستش دارم دوستم داشته باشه ولی خب....
به نظرتون اگه بهش کم محلی کنم جواب میده!مثلا اون هیچ وقت زنگ به من نمی زنه ولی من روزی یه بار میزنم اگه بیام و تا چند روز بهش زنگ نزنم وضع رو خراب تر نمی کنه؟؟؟؟
- - - Updated - - -
نامزد من 18 سالشه یه داداش کوچکتر از خودش داره که بعضی وقتا اینقدر قربون صدقش میره و بوسش میکنه که من میخوام از حسادت بمیرم،من نیاز دارم که کسی دوستم داشته باشه حالا تقع ندارم قدری که من دوستش دارم دوستم داشته باشه ولی خب....
به نظرتون اگه بهش کم محلی کنم جواب میده!مثلا اون هیچ وقت زنگ به من نمی زنه ولی من روزی یه بار میزنم اگه بیام و تا چند روز بهش زنگ نزنم وضع رو خراب تر نمی کنه؟؟؟؟
- - - Updated - - -
-
سلام شما حق داری که از طرف همسرت محبت ببینی و بشنوی به نظر من یک دفعه باهاش کم محل نشو اول خواسته هات رو براش توضیح بده و عین این حرفایی که اینجا زدی رو بهش بگو...بگو میدونم که بهم علاقه داری ولی دوست دارم از زبونت این جمله رو بشنوم و نمیدونی چقدر برام خوشحال کننده است و از این حرفا کاملا مستقیم بهش بگو نذار همین مساله کوچیک تبدیل به یه مشکل اساسی داره شاید همسرت متوجه نیست که شما دلت محبت کلامی میخواد خوب شما باید ملتفتش کنی ...اگر باهاش حرف زدی و دیدی جواب نمیده و بازم بی تفاوته حالا باید یه کم بی محلیش کنی تا خانومت متوجه بی محلیت بشه اینطوری هم حرف دلت رو بهش زدی و هم بهش فرصت دادی وگرنه اگه همینطوری و بدون مقدمه باهاش کم ارتباط بشی بیچاره از کجا بفهمه که چت شده یهو؟؟!!
-
آخه غرور آدم نمی شکنه به یکی بگی دوستم داشته باش و بهم توجه کن!با اینکه یه جورایی بهش گوشزد کردم !
-
شاید داری بهش محبت زیادی میکنی هر چیزی زیادش خوب نیست شما هم یکم کم محلی کن و در ابراز علاقه و محبت کردن افراط نکن ببین تغییری ایجاد میشه
-
آقا محسن غرور تو رابطه زناشویی معنا نداره بعدشم شما که بهش التماس نمیکنی فقط خیلی عادی درخواستت رو عنوان میکنی درضمن شاید همسرت هم دقیقا فکر شما رو میکنه مثلا با خودش میگه آخه غرور آدم نمیشکنه که به طرف بگی عاشقتم !!!! به هر حال خود دانی من فقط خواستم بهتون بگم که الان این یه موضوع ناچیزه ولی اگر تو دلتون تلنبار بشه خدامیدونه کجا سر باز کنه ...