-
آیا خیانت میکنم؟
سلام
دختری ۲۵ ساله هستم که چندین ساله با پسری دوستم. رابطه خوبی داریم، همدیگه رو دوست داریم و میشه گفت همه چیز خوب پیش میره. شخصیت شاد و شوخی دارم و با اطرافیانم خوب ارتباط برقرار میکنم. اما یه مشکلی برام به وجود اومده که مثل خوره داره ذهنمو میخوره!
تو محل کار مرد متاهلی هست که اون هم شخصیت شوخی داره و به همین دلیل گاهی تیکه های بامزه ای بینمون رد و بدل میشه که البته کاملا معمولی است و اصلا از حد خارج نمیشود. کاملا مشخص است که منظوری ندارد و قصدش چیز دیگری نیست!
من از اول به خاطر اخلاق آروم و کمک کننده و در عین حال شوخش توجهم به او جلب شد و کلا شخصیتش را دوست داشتم اما کم کم خودم به خودم شک کردم که نکنه به او علاقه پیدا کرده ام. در حالی که خودم میدونم چقدر به دوست پسرم علاقه دارم و اصلا هیچ کس را به او ترجیح نمیدهم اما انگار وسواس عجیبم روی این قضیه و فکر اینکه نکنه دارم خیانت میکنم.. باعث شده که با این فکرها اون آدم رو بیشتر تو ذهنم نگه دارم و هی به خودم شک کنم.
به نظر شما کار بدی دارم میکنم؟ اصلا دلم نمیخواد یه آدم خیانتکار باشم.
-
سلام
کافیه برای اینکه به نتیجه برسید خودتون رو جای خانوم اون شخص تصور کنید
آیا ناراحت نمی شدید که همسرتون صبح تا شب تو محل کار با دخترای مجرد شوخی کنه و تازه مورد توجه اونا قرار بگیره
طوری رفتار کن که در آینده این چیزا سر زندگی خودت نیاد
و کلا از فکرش بیرون بیا
به خاطر همین میگن شوخی با نامحرم صحیح نیست
چون همه چی از همین شوخی ها شروع میشه وگرنه هیچ کی از روز اول یهو نمیره خیانت کنه
سقوط مرحله به مرحله و آرومه طوریکه یهو چشم باز می کنی و می بینی ....
-
یعنی چی من متوجه نشدم.
یعنی شما نمیفهمی داری چی کار میکنی و چه احساسی داری؟؟
فقط میتونم بگم این میتونه یه شروع خیلی وحشتناک باشه
-
خودت بهتر می دونی چی اشتباهه چی درسته
-
با سلام
بنظر من همه چیز از همین شکستن مرزها شروع میشه
بعد از 2 سال کار در شرکت هنوز مثل روز اول ورودم در شرکت رفتار میکنم
شوخی با همکار چه معنی داره
بابت این 2 سال نشکستن مرز این جمله رو از مدیریت شنیدم که برام یه دنیا ارزش داره ( شما خانم با جنبه ای هستی )
نمیخوا م از خودم تعریف کنم یعنی نیازی ندارم
اما همه چیز از همین حرمت ها و مرزها شروع میشه :305:
مواظب باشید :203:
-
سلام
البته کارتون اشتباه هست و باید سعی کنید ارتباط عاطفی با هیچ مردی چه متاهل چه مجرد چه شما نسبت به کسه دیگه ای تعهد داشته باشین یا نه برقرار نکنید چون خیلی اذیت میشین این که در مورد مشکلتون
ولی قوانین تالار حکم میکنه که کسی به شما پاسخ نده و تاپیک بسته بشه چون این تالار در مورد مشکلات دوست دختر دوست پسری پاسخ نمیده.
الان شما میگین تعهد دارین ولی اون پسر هر وقت بخواد میتونه راحت ولتون کنه ضررش هم واسه دختراست دیگه
مگر اینکه خانواده ها در جریان باشن و شکل نامزدی داشته باشه