زن داداشم داره خیانت میکنه
با سلام
برادر کوچکم (میثم) مدت 7ماهه که نامزد کرده و البته با زن داداشم (ناهید) 3 سال دوست بوده و باهم رابطه داشتن، شهرمون دور از هم هستش و برادرم الان سربازه، به خاطر سربازی و یه سری مسایل دیگه دچار افسردگی شده و دوست نداره تو جمع باشه، از طرفی نامزدش خیلی احساسی و گرمه هم از نظر جنسی و هم روحی،
خانواده ما مذهبی هستن و من خودم به شخصه ادم کنجکاوی هستم و به خاطر همین بود که یه بار که گوشی برادرم رو نگاه می کردم متوجه شدم دوست دختر داره و بعدش همه چی رو فهمیدم و البته همه چی رو ناهید به من گفت که البته الان نامزد کردن، من از همون موقع با ناهید صمیمی شدم و دوست داشتم به هم برسن و برای این کار هم تلاش کردم...من خودم مجرد هستم و از برادرم دوسال بزرگتر...برادرم به گفته ناهید ( که البته اون موقع ها به من می گفت ) با دخترهای زیادی دوست بوده و رابطه داشته و البته بعد دوستی با ناهید خیلی خیلی کم و شاید صفر شده...به هر حال...من به نوعی تونستم به پسورد یکی از حساب های ناهید رو تو این شبکه های اجتماعی پیدا کنم که شاید دو ماهی میشه عضو شده...رفتم سراغ چت هاش و دیدم که چت های خیلی بدی کرده، عکس های همه چی بازی رو از خودش داده شماره داده و هر غلطی کرده و البته رابطه حضوری با کسی نداشته و این کارا رو با سه چهار نفر که عکس خوشگلی از خودشون گذاشته بودن کرده در حالی که میثم خوش هیکل و خوش سیماست...خونواده ناهید هم مذهبی هستن و از ما مذهبی ترن و به شدت ابرودار...بدون چادر شهرشون نمی گرده و خوب این چیزا رو میدونه...برادرم با کسی رابطه نداره ولی ناهید همش مشکوکه....
من چی کار کنم؟؟؟ این موضوع رو چطوری حل کنم؟؟؟؟ اصلا به من ربط داره|؟؟؟ من ناراحتم!!!