RE: انگیزه دادن به جنس مخالف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهاجر بینشان
سلام
یکی از مشکلاتی که خیلی از خانواده ها به خصوص زوج های جوان دارن ، اینه که نمیتونن با هم رابطه صحیحی بر قرار کنن ، و به یکدیگر در اجرای مسایل زندگی انگیزه برقرار کنن .
سوال من از دوستان این است که :
چکار کنیم تا بتونیم در جنس مخالف انگیزه برای زندگی ، ارتباط و ........ ایجاد کنیم ؟
:16: :72::72::72::72::72::72::72::72: :16:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهاجر بینشان
سلام
یکی از مشکلاتی که خیلی از خانواده ها به خصوص زوج های جوان دارن ، اینه که نمیتونن با هم رابطه صحیحی بر قرار کنن ، و به یکدیگر در اجرای مسایل زندگی انگیزه برقرار کنن .
سوال من از دوستان این است که :
چکار کنیم تا بتونیم در جنس مخالف انگیزه برای زندگی ، ارتباط و ........ ایجاد کنیم ؟
:16: :72::72::72::72::72::72::72::72: :16:
خب اگه اون جنس مخالف خانم باشه
مثلا من از مردای خوشم میاد که آداب دون باشن
اهل سیاسیت و ماسئل اجتماعی باشن
و از لحاظ ظاهر خوب باشن و مرتب
خب اول فرد باید خودش انگیزه داشته باشه فکر داشته باشه برنامه داشته باشه تا بتونه طرف مقابلش رو جذب خودش بکنه
یه مثال ساده براتون میزنم یه مقدار به وقایع عاشورا و شهادت امام حسین فکر کنید خیلی چیزا برامون حل میشه امام حسین برای خودش برنامه داشت هدف داشت همه جوانب قضیه رو سنجید با شور شعف پا به میدون گذاشت نتیجه اش چی شد؟آیا غیر از اینکه به جز ماه رمضان تنهات ماهییه که به نماز و دین و اسلام توجه خاص میشه؟این یکی از تکراری ترین راههای انگیزه هست در اطرافیانون و دیگرون از این مثالها در تاریخ اسلام بسیار فقط کافیه که از کنارشون سرسری رد نشیم و در موردشون یم فکر و تحلیل داشته باشیم
در پناه حق