-
بيکارى
سلام من ۲۵ساله هستم.پنج ساله ازدواج کرديم.همون اول شوهرم بىکار بود منم مىگفتم بلاخره درست مىشه.پدرم براى کادو ازدواحمون بمن ۵۰ملىون داد و منم بخاطر بىکارى همسرم دادم به اون تا سرماىه کار کنه.اونم زد توکار ساختو ساز خونه .اواىل خىلب همه چى خوبود.پىش دوستاش کلاس مىذاشت و حس پولدارى داشت.اما الان بعد چن سال همه پولاش تموم شد.ىعنى پولام .بهش مىگم پولامونو که با بىفکرىات و ندونم کارىت تموم کردى لاقل الان برو سر کار مىگه تنها ک نخوردم باهم خوردىم.مىگه من نمىتونم سر کار مردم برم واس کسى کار کنم.صبر کن ىه وام گنده بگىرم.اخه ما الان صفر شدىم .اما .الان خرج مونو بابام مىده و ته مونده پول ماشىنو داره خرج مىکنه.واقعا از بىکاربش خسته شدم.منم نمىذاره سرکار برم.غرورش زىاده فکر مىکنه ما پادشاه بودىمو الان بره سرکار همه بهش مىخندن.حرفه دوستاش و مردم واسش از زندگىش مهم تره.داىم وعده بىخود مىده و توهم پولدارى داره.لطفا کمک کنىن چکنم?
-
-
شما و خانوادت اشتباه پشت اشتباه انجام میدید بعد انتظار دارید نتیجه درست بگیرید.. اولش با یه بیکار ازدواج کردید بعد به این آدم تنبل پول هم دادید و هنوزم دارید به این روال اشتباه ادامه می دید. همسرتون اولش فقط بیکار بود اگه پولی بهش نمیدادید به احتمال زیاد خودش میرفت دنبال یه کاری , اما از وقتی که اون پولو دادید بهش عادت کرد به مفت خوری.... ببخشید که اینو میگم اما در مورد آدمایی مثله شما که هم دختر میدن هم پول .... من احساس میکنم یه جوری دارن از دامادشون تشکر میکنن که لطف کردی اومدی دختر ما رو گرفتی
- - - Updated - - -
شما و خانوادت اشتباه پشت اشتباه انجام میدید بعد انتظار دارید نتیجه درست بگیرید.. اولش با یه بیکار ازدواج کردید بعد به این آدم تنبل پول هم دادید و هنوزم دارید به این روال اشتباه ادامه می دید. همسرتون اولش فقط بیکار بود اگه پولی بهش نمیدادید به احتمال زیاد خودش میرفت دنبال یه کاری , اما از وقتی که اون پولو دادید بهش عادت کرد به مفت خوری.... ببخشید که اینو میگم اما در مورد آدمایی مثله شما که هم دختر میدن هم پول .... من احساس میکنم یه جوری دارن از دامادشون تشکر میکنن که لطف کردی اومدی دختر ما رو گرفتی
- - - Updated - - -
شما نه سر کار برو و نه از پدرت پول بگیری.. نمی تونه که گجبور بشه یه فکری به حال زندگیتون کنهرسنه بمونه همسرت , شاید اینطوری م