معیار استفاده از اینترنت،تکنولوژی و شبکه های اجتماعی چقدر اهمیت دارد؟؟
با سلام
بنده پسری 27 ساله هستم که شرایط ازدواج دارم. سربازی رفتم و خدا رو شکر شغل و درآمد خوبی دارم. من برای ازدواج خانمی رو در نظر دارم که شرایط ایشون به من میخوره. 3 سال از من کوچکتر هستن، تحصیل کرده، صورت بسیار دلنشین و آراسته و از نظر اعتقادی هم به هم میخوریم و هر دو خیلی مذهبی نیستیم و ته دلم هم به ایشون علاقه دارم.
دغدغه ای که این روزها ذهن من رو درگیر کرده اینه:
من بسیار به تکنولوژی علاقه دارم مثلا یک تبلت دارم، گوشی هوشمند گرون قیمت که هر سال عوض میکنم و جدیدترین مدل رو میگیرم. لپ تاپ دارم و اکثر اوقات بیکاری در منزل رو در سایت های خبری و شبکه های اجتماعی میگذرونم ولی این خانم درست در نقطه ی مقابل من هستن یعنی در هیچ شبکه اجتماعی مثل فسبوک و ... عضو نیستن، گوشیشون هوشمنده ولی به جز وایبر هیچ برنامه ای روی اون ندارن و استفادشون در حد مکالمه و اس ام اس هست و استفادشون از اینترنت تقریبا صفره.
میدونم علایق خانم ها و آقایون متفاوته و بیشتر ما آقایون به این چیزا علاقه داریم ولی سوالم اینه که من خودم بسیاری از مقالات در مورد زندگی مشترک، چه راه هایی برای راضی نگه داشتن همسر، آشنایی با تفاوت های شخصیتی خانم ها و آقایان و ... از طریق همین اینترنت خوندم و یاد گرفتم و دوست دارم خانمم هم همینطوری بوده باشه یعنی کلا از خانم هایی که اهل بروز بودن و استفاده از اینترنت هستن خوشم میاد و حس میکنم این افراد توانایی بیشتری دارن. به نظرتون این نگرانی درسته؟؟
آیا واقعا کسایی که از اینترنت و شبکه های اجتماعی استفاده میکنن توانایی و اطلاعات بیشتری دارن؟؟؟
به نظرتون اصلا همچین معیاری اهمیت داره که آدم راجع بهش فکر کنه؟؟
البته اینم بگم از خانم هایی که هر روز از خودشون عکس میذارن اصلا خوشم نمیاد اما دوست ندارم طرف از این ور بوم بیفته. آخه تو این دوره زمونه میشه یک دختر 24 ساله سالی یکبار هم از اینترنت استفاده نکنه؟؟؟ آدم یاد زنهای عهد قجر میفته !!