سلام نوش آفرین جان :72:
اول تبریک می گم که کار پیدا کردی. ان شالله تو کارت موفق بشی. :72::72::72:
استرس نداشته باش.یواش یواش عادت می کنی.
منظورت را متوجهم منم یه دوستی داشتم این طور بود وقتی بعضی جاها مجبور بود مقنعه اش را بیاره جلو و موهاش معلوم نباشه اصلا خوشش نمیومد و فکر می کرد یه جوری میشه.چون تو آینه همیشه خودش را یه جور دیگه دیده بود. ولی اشتباه می کرد!!!
فقط یه وقت موضوع را خیلی بزرگ نکنی. چه اهمیتی داره که همش بخوای در نظر دیگران زیبا باشی.(ولی معتدل خیلی خوبه)
ببین من چند تا توصیه دارم:
1) وقتی رفتارت زیبا و خوب باشه مطمئن باش خیلی بهتر از ظاهر زیباست.و اعتماد به نفست هم بالا باشه هر تیپی داشته باشی مطمئن باش عالیه!!!
ولی وقتی خودت هی پیش خودت بگی ای وای من الان خوبم یا نه همین حس به بقیه هم منتقل میشه و خودت هم اذیت میشی.
پس الکی استرس نداشته باش گلم :72:
2) یه مانتو مقنعه راحت بگیر. باور کن این مانتوهای تنگ به نظر شخصی خودم هم سر کار آدم اذیت میشه هم کسی که می بینه (از جمله خودم) حس خفگی به آدم دست می ده. راحتی را اولویت قرار بده.
3) از این مانتو ها بگیر که توش مثلا نوار رنگی یا خط های عمودی به کار رفته تا اگر می خواهی لاغر تر نشون داده بشی ؛جبران گشادی مانتو را بکنه. از شلوار کاملا راسته استفاده کن. و یه جوری که اتو میشه خیلی صاف بایسته. نه پاچه گشاد و نه از شلوارهایی که پایینش تنگ میشه.هیچ کدوم.راسته کاملا هم شیک و سنگینه هم حجابش درسته. (البته نظر شخصیم بود. شاید شما یه جور دیگه بپسندی ولی من این طور فکر می کنم.)
4) مقنعه سرمه ای به نظرم خوبه و سنگینه. هر سرمه ای را نمی گم ها! یه سرمه ای خاصیه.
5) از یه خانمی که موهاش پیدا نیست و مقنعه اش را خوب می بنده و گردی صورتش مشابه تو هست و از مدل مقنعه اش خوشت اومده خواهش کن و ببین خط جلوی مقنعه را از کجا دوخته و چه طوری متوجه شده.
چون مقنعه ها را جوری می دوزند که به همه سایزی بخوره و وقتی آدم می خواد اندازه خودش بشه باید تا یه جاییش را بدوزه.
نحوه سر کردن مقنعه که چه جوری خوب رو سرت قرار بگیره هم حتما بپرس. یکم تو آینه چک کن. ببین کنار مقنعه را از کجا تا کنی بهت میاد.
مثلا بعضی ها از کنار گوش تا می کنند. بعضی ها یکم پایین تر.
ولی اگر اندازه مقنعه ات درست نباشه و بزرگتر باشه و بعد مثلا بخوای موهات معلوم نباشه (ولی مثلا یه جا معلوم باشه) مطمئناتا زدنت اون موقع که موهاتو می پوشونی اصلا خوب نمیشه و سر کار بهت نمیاد.باید اندازه مقنعه طوری باشه که موهات معلوم نشه ولی سفت هم نباشه. اگر پیشت بودم عملی بهت نشون می دادم:)
در کل اوایل شاید یکمی چهره ات برات جدید باشه ولی باور کن به مرور عادت می کنی و حتی بعد از مدتی این چهره را معصومانه تر می بینی و آرامش بیشتری خواهی داشت. اون دوستم این طوری شد.و حتی بعدا چادری.دیگه این دغدغه ها هم می بینی این قدرها هم مهم نیست.ولی مرتب و تمیز و با سلیقه بودن همیشه زیبا و خوبه و از این جهت تحسینت می کنم.
موفق باشی عزیزم.:43:
شروع خوبی داشته باشیو شیرینی ما هم یادت نره :72: