تو رو خدا کمک کنید!چرا این دختره اینطوری میکنه!؟
سلام پسری هستم 25 ساله از تهزان که دو سه ماهی میشه با یه دختره 21 ساله که دانشجو هم هست دوست شدم.تو این چند ماه خیلی به هم علاقه پیدا کردیم و کنار هم خوش بودیم هر روز با هم صحبت می کنیم و....حتی یه شب هم نشد که به هم اس ندیم و حرفهای عاشقانه نزنیم.ولی ولی متاسفانه الان دو سه روز هست که حرف نزدیم 5 6 تا هم بیشتر بهم اس نداده!میگه که فرزاد گوشیم خرابه!تو 24 ساعت می یاد یه اس میده بعد می یایی جواب بدی می بینی میگه دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد!قرار بود ببره درست کنه گوشیش رو.ایا به نظر شما دو تا خط داره؟ایا با کسی دیگه دوس شده؟اگه دوسم داره و واسم میمیره چرا نمیره گوشیش رو درست کنه؟اصلا میتونه یه گوشی جور کنه یا اصلا از بیرون ز بزنه و توضیح بده.راستی یه هفته پیش هم که از اینترنت با هم گفتگو میکردیم اونم دیگه نمیشه چون گفت اعتبار اینترنتم تموم شد!بعد اینکه ده روز پیش هم رفته بود تو یکی از روستاهای شهرشون عروسی دعوت بودن که میکفت انتن نمیده من چند روز نتونستم حرف بزنم و دعواش کردم و گفتم واسه همیشه خدافظ عشقم!چون عصبانی شده بودم ولی ز زد اشتی کردیم.نکنه میخواد من رو امتحان کنه؟ممنون میشم اگه کمکم کنید.خیر ببینید ایشالا