چرا با همسرم ازدواج کردم؟
سلام دوستان:72:
این تایپیک رو برای این باز کردم که وقتی پای درد دل بعضی از افرادی که مدت زیادی از زندگیشون می گذره می شینیم، می گن نمی دونم چرا با این شخص ازدواج کردم.. چه زن چه مرد فرقی نمی کنه.
می خوام تا یادمون هست اینجا بنویسیم که دلیل ازدواجمون با همسرانمون چی بوده، چه ویژگی مثبتی داشتن و چه ویژگی منفی داشتن که به نظرمون فرد ایده آلی اومدن، البته شاید الان خیلی از اون ویژگی ها رو دیگه نداشته باشن، پس به الان نگاه نکنید، در مورد اون خصلتهایی بنویسید که به نظرتون مهم میومده و شما رو جذب خودش کرده...
شاید چیزی به ذهنمون نرسه، اما همین که در موردش فکر کنیم، به ما کمک می کنه که دوباره به نقاط قوت و مثبت همسرانمون پی ببریم.
:72:
RE: چرا با همسرم ازدواج کردم؟
1- پشتکار زیادی داشت
2- شخص بسیار صادقی به نظر میومد
3- بسیار منطقی و فهیم بود
4- از نظر اعتقادات در یک سطح بودیم
5- از نظر سطح تحصیلات در یک سطح بودیم
6- از نظر اقتصادی در یک سطح بودیم
7- از نظر فرهنگی در یک سطح بودیم
8- به پیشرفت کردن علاقه داشت
9- در کارش موفق بود
10- ظاهر خوبی داشت
11- همراه خوبی به نظر می رسید
12- از لحاظ اقتصادی مستقل بود
13- از لحاظ اخلاقی مستقل بود
14- بهش اطمینان داشتم
15- اهل سوء استفاده نبود
16- هیچ گرایشی به سیگار و امثال اینها نداشت
17- پایبند به زندگی و معتقد به نظر میومد
18- به همدیگه علاقه داشتیم
(از توی این موارد در مورد 3 تاش اشتباه فکر می کردم، اونم تقصیر خودم بود چون من خوب ایشون رو نشناخته بودم، اما باز هم اگه به این موارد پی برده بودم با 15 تا خصوصیت مثبتی که برای من مهم بود و در ایشون وجود داشت، احساس می کنم که انتخاب خوب و درستی داشتم)
من دارم ازدواج مي كنم اما اصلا نمي دونم چرا ايشون رو انتخاب كردم و چه ويژگي مثبتي دارد. يك روز از خواب پا مي شم دلم واسش تنگ مي شه يك روز از خواب پا مي شم ازش متنفر مي شم. خدا مي دونه ازدواجي كه اينطوري بخواد شروع بشه آخرش چي مي شه.......
1- خيلي دوستم داشت ( برام مهم بود كسي كه دارم باهاش ازدواج مي كنم عشق رو بهم ثابت كنه ).
2- اخلاقش سالم بود (اهل رفقيق بازي از هر نمونش نبود ).
3- چون تو يه محيط با هم همكار بوديم و با هم دوست بوديم متوجه شدم اهل غيبت و تهمت و دروغ پشت سر همكاران مشتركمون نبود .( خيلي تحسين برانگيز بود ).
4- اطلاعات و دانشش خيلي بالا بود.
5- آينده من رو مي تونست براحتي تضمين كنه ( قول الكي هيچوقت بهم نداد).
6- اعتماد به نفسش عالي بود وآرزوهاي بزرگ داشت ( كه هنوزم هم داره دنبال مي كنه كه ان شاء ا.. ببا هم برسيم).
7- هم راهنمايي مي كرد منو و هم حمايتگر خوبي بود .
من هم به خاطر صداقت , پشتکار , ایمان با همسرم ازدواج کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
من دارم ازدواج مي كنم اما اصلا نمي دونم چرا ايشون رو انتخاب كردم و چه ويژگي مثبتي دارد. يك روز از خواب پا مي شم دلم واسش تنگ مي شه يك روز از خواب پا مي شم ازش متنفر مي شم. خدا مي دونه ازدواجي كه اينطوري بخواد شروع بشه آخرش چي مي شه.......
دانه عزیز، سعی کن خصوصیات مثبت و ویژگی های ایشون رو بشناسی، اینطوری راحت تر تصمیم می گیری و خیالت جمع تره.
اونوقت خدایی نکرده میشی مثل اونایی که گفتما....:D
برای اینکه احساس می کردم تنها کسیه که می تونم در کنارش احساس خوشبختی و آرامش کنم.
من هنوووووووووووووووو قاطى نشددددددددددددددددددددددد ددددددم
من که هنوز ازدواج نکردم.متاسفانه اینقد دلیل هست توی اجتماع که نخوام به زودی اینکارو بکنم.اما اگه یه روزی زندگی مشترکی رو شروع کردم دلیلش میتونه یه علاقه و خواسته ی قلبی و یا اینکه دلم میخواد من و همسرم همیشه** باهم و برای هم باشیم.**غیرازینکه نقش یک زن رو براش ایفا کنم میخوام براش یه دوست و همراه همیشگی هم باشم... چونکه دوستش دارم و میخوام مال من باشه...
من در شرف ازدواجم كسي كه من دوستش دارم هميشه حرف دلش با زبونش يكيه من تا حالا ازش دروغ نشنيدم و اينم ميدونم كه از راست گفتن نميترسه و يك موضوع ديگه با تمام فشارها و مشكلاتي كه با خانوادش بخاطر من داره كوتاه نمياد و هميشه حرف خودشو ميزنه.