چیکار کنم تنهام نذاره؟؟؟؟؟؟
سلام
واقعا خسته شدم از این تنهایی من 27سالمه..متاسفانه یا خوشبختانه دیروز 27 سالم شد و تنهای تنها هستم ...حدو دو ماهی هست که برای کاری به اداره ای رفتم و اونجا با یه اقایی که کارمند اونجا بود اشنا شدم....میدونم که الان میگین این رابطه ها غلطه و ممکنه تایپیکم قفل بشه ولی من واقعا نیاز به راهنمایی دارم...
من خیلی تنهام خیلی...خواهر کوچیکتر از خودم ازدواج کرده و براسومی هم که 6سال از من کوچیکتره داره خواستگار میاد ولی من نه.....با وجود اینکه قیافه بدی هم ندارم...تحصیلات هم دارم ولی همیشه نمیشه...حتی تا پای خواستگاری هم میره و بهم میخوره........
من این دوماه با اون اقا به صورت تلفنی و مسیج در ارتباط بودم....اخلاقش بد نیست...دوست دارم بفهمم قصدش از رابطه باهام ازدواج هست یا نه فقط دوستیه ولی نمیدونم چطوری بپرسم که بد تعبیر نکنه.........
اون خیلی بیخیاله مثلا من دوست دارم مرتب بهم تلفن بزنه سراغمو بگیره و مسیج بده ولی اون نه شاید روزی 3...4 بار بیشتر مسیج نده...بیشتر من سراغشو میگیرم...وقتی هم اعتراض میکنم میگه اینکارا از سن و سال من گذشته..اون 29 سالشه.....ظهر که بهش اعتراض کردم تا من سراغتو نگیرم یادم نمیکنی...گفت میخوای جدابشیم؟؟؟؟؟وقتی اینو گفت حالم بدشد خیلی ناراحت شدم...خیلی.........گفتم نمیتونم...تنهام نذار......گفت تو بامن خوشحال نیستی...گفتم و گفتم و گفتم....که گفت باشه بازم سعی میکنیم..............نمیدونم چیکار کنم....هم دوسش دارم هم از تنهایی میترسم دلم میخواد بهش بگم باهم ازدواج کنیم ولی نمیدونم چطوری نظرشو بپرسم...از یه طرف هم حس میکنم اونا از لحاظ مالی از ما یخورده بالاتر هستن و میترسم .....واقعا نمیدونم چیکار کنم که فقط نره........تصمیم گرفتم دیگه بهش اعتراضی نکنم که چرا مسیج نمیدی...فقط شما بهم بگین رفتارم چجوری باشه باهاش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟
به خدا تنهایی خیلی عذابم میده....نه دوستی دارم نه کسی که حتی وقتی بیرون بخوام برم خرید باهام بیاد...همیشه تنهای تنهام........میترسم دوباره قلبم بشکنه و اینم تنهام بذاره...حاضرم همه کار بکنم که برا همیشه برام بمونه.........