بی اراده ام و روحیه ندارم
من پاراسال کنکور دادم دوماه مونده بود به کنکور همش دوتا کتاب خوندم یکیشو 70 درصد زدم یکیشو 20 درصد بعضی از کتابارو هم نخونده 20 درصدمیخواسم سراسری قبول شم نشدم برا همین موندم امسال بدم که سراسری قبول شم خیلی ذوق و شوق داشتم برا درس خوندن حتی وقتی کتابای منبع رو پیدا میکردم میخریدم خیلی خوشحال میشدم با خودم میگفتم همه اینارو خوب میخونم - با توجه به اینکه رشته من دانشگاش راه دوره - و وضع مالی ما هم متوسط هست تصمیم گرفتم طول این یه سال کار پیدا کنم (پولمو پس انداز کنم برای وقتی که دانشگا قبول شدم اگه بابا یه جایی نتونس کم اورد خودم بدم (مثلا شهریه خوابگاه) دوس ندارم کسیو تحت فشار بذارم) هم کار کنم و هم درس بخونم از مهر دنبال کار گشتم ولی کارایی که بود همش دوشیفت وقت گیر که برا خودمم وقت نمی موند و کارایی که نیاز بود همه تمرکزت به کار باشه نه درس نه چیز دیگه اصلا برا درس وقت نمیموند و اکثرا هم حقوقش کم بود کار خوب پیدا نشد و یهو فهمیدم وای وقت گذشته و من از درس دور شدم الان یه ماه مونده به کنکورم خیلی خیلی کم خوندم چن تا کتاب اونم اکثرشون دو فصل - با اینکه میدونم شاید این یه ماهو خوب و فشرده بخونم قبول میشم ولی انگار بیخیالم بی تفاوتم همون ادمی نیسم که بخاطر درس دنبال کار بودم ذوق و شوق ندارم با اینکه میدونم قبول نشم برام خوب نیس چه اتفاقایی می افته بازم بی تفاوتم - از طرفیم میگم وقت کمه چطوری میتونم بخونم حالشو ندارم اصلا حوصله ندارم - یه اتفاقیم افتااد ذهنمو درگیر کرد هنوزم فکرم مشغوله امروز که از خواب بیدار شدم بخونم اصلا حوصلشو نداشتم فکرم مشغول بود انقد فکر کردم وقتی ادم فکر میکنه به یه جایی خیره میشه پلک هم نمیزنه بدن من هم اینجوری شده بود انگار هیچ سلولی حرکت نمیکرد برا اون موقع ک درحال فکر بودم توقف کرده بود کف دست و کف پای چپم درد گرف. فیلمای انگیزشی دانلود کردم دیدم سخنرانی های انگیزشی گوش دادم مطالب انگیزشی خوندم با دوسم حرف زدم - فقط یه روز تونسم درس بخونم ،تاثیر نداره انگار نه انگار اینم بگم کسی نیس بگه بخون تشویق کنه در ضمن از خداشونه نخونم ممنون میشم کمکم کنید چجوری روحیه بگیرم چطوری شوق و ذوق پیدا کنم