RE: من دارم اشتباه میکنم؟
با سلام
باید این رو بگم که والدین شما می ترسن شما فرصت ها رو از دست بدین که کاملا اشتباه میکنن/ببخشید(از هول حلیم افتادن توی دیگ)
1-با این مدرک تحصیلی این پست رو به دست اوردن نشون می ده که به اصول کار شرافتمندانه و البته درامد حلال اعتقاد نداره
2-تداخل زن و مرد در مراسم نشون میده که به اخلاق و دین پایبند نیست و ایا مشکل با همسر قبلیش به این علت نیست و به همین دلیل ممکنه به شما خیانت کند
3-مطمئن باشید که شرایط بسیار خوبی دارین و البته فرصت های زیادی موفق باشید
سطح تحصیلات شما چیست؟چه انتظاراتی از زندگی،خود و همسر آینده تان دارید؟چه اطلاعات دیگری از این آقا و اینکه درآمدش چقدر است و خانه دارد یا نه دارید؟خانواده شما از نظر اعتقادی چگونه اند؟خودتان؟چه اندازه از روحیات خود و بویژهآن پسر آگاهی دارید؟چه برنامه ای برای شناختش دارید؟ . . . . .
باید پاسخ این پرسشها را بدهید تا تازه بشود چند کلامی با شما سخن گفت.
انتظارات:تحصیلات دانشگاهی ظاهرش مثل خودم باشه . کار ثابت .با خدا . هم اون تو دل من بره و اونم دوستم داشته باشه خانواده دار
دوست عزیز به نظر بنده جواب رد شما منطقی بوده است پس لازم نیست خودتان را ناراحت کنید. اولین و مهم ترین شرط در ازدواج علاقه ی اولیه ی طرفین به هم و حس رضایتمندی از بودن در کنار یکدیگر است. وقتی که این شرط اولیه برای شما حاصل نشده است درگیر کردن خود در رابطه ای که به امر مهمی مثل ازدواج ختم می شود کار صحیحی نیست. اما این را هم نباید فراموش کنید که هیچ گاه تمام ایده آل هایتان را در یک شخص خاص جمع و مجتمع نخواهید دید چرا که شما نیز همچون ما و دیگران بی نقص و عیب نیستید. با آرزوی توفیق برای شما.
دوست عزیزم حتی شده از دگمه کت طرف خوشت بیاد؛ باید بیاد! وگرنه به جواب منفیت شک نکن.