پيش قدم شدن از سوي دختر براي آشنايي
با سلام
نياز به همفكري دارم. ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
26 ساله هستم. خجالتي و تقريبا منزوي. محيط كارم و محل زندگيم ، كسي رو همفكر خودم نميبينم و حدس ميزنم احتمال اينكه كسي (از لحاظ اعتقادي و اولويت هاي زندگي) فاكتورهاي مورد نظرم رو داشته باشه كمه. و كمتر از اون ، احتمال اينكه همچين شخصي به صورت اتفاقي با من برخورد داشته باشه و همراه زندگيم باشه.
ماههاست موقع برگشت از محل كارم، داخل اتوبوس پسري رو ميبينم و حدس ميزنم ممكنه همون ويژگي ها رو داشته باشه. ولي شناختي ازش ندارم. هيچ وقت همكلام نشديم چون هيچ برخوردي نداريم و نميشه داشته باشيم. (داخل اتوبوس ميبينمش و زودتر از من سوار ميشه و پياده ميشه و داخل اتوبوس هم كه نميشه جلوي چشم همه صحبت كنيم.). از راننده اتوبوس كه آدم قابل احتراميه (و ميديدم كه هميشه با اون آقا صحبت ميكنه) به يه بهونه اي اسمش رو پرسيدم و راننده هم چون فاميليش رو نميدونست بعدا از اون آقا پرسيد و اسم و شمارش رو بهم داد(نميدونم اون آقا ميدونه من شمارش رو دارم يانه) . تا اينجاي شناخت، هم تحصيلاتش مث من خوبه و هم ظاهرش كه بسيار بسيار ساده ست (اين مساله يكي از فاكتورهاي مهم منه) و هم اينكه با سرچ كردن اسمش در گوگل متوجه شدم در يه زمينه علمي فعاليت داره .
با اين تفاسير نميدونم چجوري باهاش ارتباط رو شروع كنم. تنها هدفم فهميدن اينه كه اصلا اون آقا فاكتورهاي مورد نظر من رو داره يا خير. كه اگه متوجه بشم نداره ديگه توجهي نخواهم داشت. ميخوام بشناسمش چون ممكنه مث خودم باشه و اين تنها فرصت من براي پيدا كردن يه همراه مث خودم باشه.
چجوري باهاش ارتباط رو شروع كنم؟راههاي ارتباطي: موبايل، ايميل،فيسبوك
من حتي توي فيسبوك هم منزوي هستم و فقط خواهر و برادرم تو ليست دوستانم هستن. چون تنها دليل عضويتم ، دنبال كردن گفتار شخصيتهاي سياسي و بعضي اخبار و بعضي صفحات علميه.
ترسم از اينه كه تو سايت فيسبوك درخواست دوستي بدم و اين كارم شبيه دختراي جلف باشه كه دنبال دوست پسر هستن
اميدوارم درك كنيد كه چقد همچين فرصتي كم پيش مياد براي من. اطرافم هيچ پسر ساده اي نميبينم و همه دختر و پسرا دنبال ظواهر بي ارزش زندگي هستن و خيلي هم به هم ميان. هيشكي يه صفحه كتاب نميخونه و تحصيلاتي هم ندارن.من باهمه فرق دارم و اون آقا هم با همه فرق داره