ازدواج با فردی که بهش تجاوز شده!
با عرض سلام و خسته نباشید من همین امروز با این سایت اشنا شدم و خیلی هم خوشحال شدم.من هفته پیش با دختری اشنا شدم که به نظر خیلی دختر خوبی هست و یه خورده هم عصبی و افسرده که الان دلیلش رو بهتون میگم.من با این دختر یه هفته هست که اشنا شدم امروز بهم گفت فرزاد من و تو به درد هم نمی خوریم گفتم چرا؟گفت من قبلا نامزد داشتم و وقتی یه روز کسی خونمون نبود اومد خونمون و به زور بهم تجاوز کرد و من همش گریه میکردم ولی.....من که خودم جا خوردم میگه که پرده بکارتش سرجاشه.ولی من خیلی بهش علاقه دارم همونی هست که من همیشه تو رویاهام دنبالش بودم ولی الان نمیدونم باید چیکار کنم بهم گفت فرزاد تصمیمت رو بگیر و یه راه رو انتخاب کن.از یه جهت هم خیلی دلم به حالش میسوزه دوس ندارم ولش کنم افسرده تر بشه.از یه لحاظ هم دوس ندارم با یکی ازدوج کنم که قبلا حالا یا به زور یا یه میل اختیار ارتباط جنسی داشته .واقعا اگه نمی گفت هم من نمی فهمیدم ولی صداقت داشت و گفت و فکر کنم هم راست میگه که بهش تجاوز شده!ولی نمیدونم هم واقعا بهش تجاوز شده یا نه اصلا خودش خواسته.تو رو خدا کمکم کنید من باید تا فردا بهش جواب بدم.خدا خیرتون بده.در ضمن من 25 سالم هست و این دختر 19 سالش.واقعا واقعا موندم.