یکی از اساتید دانشگاه اعصابمو به هم ریخته
سلام وقت بخیر
من دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانشگاه سراسری هستم. یکی از اساتید دانشگاه که سنش هم بالای 60 هست با من لج افتاده، چند تا از کاراش اینجوری بود که مثلا وقتی همه بودیم سر کلاس بین درس دادن همیشه از بچه سوال می پرسه ولی از من سوال نمی پرسید منم کل ترم رو هیچی نگفتم. یا اینکه وقتی تو دانشکده میدیمش یکی دوبار سلام کردم جوابمو نداد.حالا هم که ترم تمام شده با اینکه من خیلی خوب امتحان دادم منو انداخت رفتم پیش مدیر گروه وضعیتمو توضیح دادم نمره قبولی بهم داده منتها بچه های دیگه که نمرشون پایین تر از من بوده رو 3 نمره بالاتر داده و کمترین نمره کلاس رو به من داده، وقتی رفتم به مدیرگروه گفتم مدیر گروه باهاش صحبت کرد منتها اون استاده بهم ایمیل زد که اگه فرافکنی کنی عواقب بدی برای شما به دنبال خواهد داشت. الان هم نمراتو تایید نکرده ولی مرتب نیم نمره به بچه های دیگه اضاف میکنه ولی نمره منو تغیییر نمیده، بچه های که با این استاده بودن میگن مشکل روانی داره از هر کی بدش بیاد باهاش اینجوری رفتار میکنه، خیلی اعصابمو به ریخته من همیشه بالاترین نمرات رو داشتم با استعداد درخشان هم اومدم تحصیلا تکمیلی،میخام ازش شکایت کنم ولی همه بهم میگن خودت میسوزی نه اون. چکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. خیلی اعصابم بهم ریخته به طوری که تصمیم گرفتم انصراف بدم.