-
تردید
سلام
من امسال در رشته فقه و حقوق اسلامی وارد دانشگاه شدم. اما بعضی از دوستام می گن به دردبخور نیست و امسال بمون سال بعد برو حقوق بخون. و باتوجه به اینکه پیام نوری هستم می تونم یه سال بمونم.
البته من قصدم ادامه تحصیلات در مقطع ارشد هم هست. حالا می خوام بدونم آیا این رشته واقعا به دردم نمی خوره و اینکه وقتی می خوام ارشد بدم با همین رشته می تونم ارشد حقوق بخونم.
اصلا فرق این دوتا رشته چیه؟
-
RE: تردید
ممنونم که خیلی راهنمایی ام کردین
-
سلام golzar عزیز
من رشتم ریاضی فیزیک بوده و در مورد تفاوت این دو رشته اطلاعی ندارم . زیاد به نظر بقیه اهمیت نده مهم علاقته و اونی که بهش علاقه داری از همه بهتره و اینکه دانشجوهای پیام نور نسبت به بقیه دانشگاه ها شانس بالاتری در قبولی ارشد دارن چون امتحاناتشون سخت تر و جامع تر برگزار می شه و البته فکر می کنم در دانشگاه پیام نور، شما بعد از گذروندن یکی دو ترم می تونید تغییر رشته بدید البته با شرط معدل در بعضی درسها .
بازم مطمئن نیستم ولی امروز یکی از دوستای خودم که رشته ش ریاضیه می خواست تغییر رشته بده به صنایع .
به نظر من بهتره قبل از تصمیم گرفتن به دانشگاه مراجعه کنی و این اطلاعات رو کاملتر کسب کنی .
امیدوارم موفق باشی و در رشته مورد علاقت به تحصیل ادامه بدی .
-
بهترين مرجع شما خود دانشگاه است. زياد به جامعه نگاه نكنيد. اگر بخواهيد بعد از پايان تحصيلات كار هم كنيد فرقي نمي كند حقوق خوانده باشيد و يا فقه و حقوق اسلامي. اگر كار پيداكنيد در هر دو رشته هم مي توانيد و اگر نتوانيد كار پيدا كنيد در هيچ رشته اي نخواهيد توانست.
در مورد ارشد حقوق مي توانيد از واحد مشاوره و يا آموزش دانشگاهتان كسب اطلاع كنيد.
-
من حرفهای دوست عزیزمون دانه رو تایید میکنم , انتخاب رشته یک انتخاب شخصی هست و باید خودت انتخاب کنی , موفق باشید دوست من .
-
سلام دوست من
بنده دانشجویی سال اخر حقوق هستم
فکر کنم همه ی اطرافیانه شما دچار اشتباه شده اند. رشته ی که شما در آن قبول شدهاید هیچ فرقی با حقوق نداره اگر بهتر نباشه بد هم نیست اینو مطمئن باش یک وکیل یا قاضی خوب بیشتر فارق تحصیل از رشته شما هستند.
خداحافظ
-
علاقه به رشته تحصيلي شرط اول است!
سعي كنيد براي شروع تحصيل در يك رشته خود را به آن علاقه مند نشان دهيد.
نه !
نه !
نه !
من شعار نمي دهم.!!!
اين حقيقت است كه اگر به رشته تحصيلي خود علاقه نداشته باشيد، در طول دوران تحصيل خود زجر خواهيد كشيد و از درس خواندن سير خواهيد شد. پس به اين نكته حتماً توجه كنيد.
-
اولاً به شما بخاطر قبولی در این رشته تبریک می گویم
ثانیاً بستگی به علاقه خودتان دارد اگر به این رشته علاقمندید ثبت نام کنید و ادامه تحصیل دهید و اگر علاقه ندارید سال بد در رشته مورد علاقه تان شرکت کنید.
ثالثاً شما باداشتن مدرک لیسانس فقه و مبانی حقوق یا هر رشته دیگر می توانید در زیر شاخه های همان گروه در هر رشته ای در مقطع ارشد شرکت کنید.حتی اگر ارتباطی باهم نداشته باشند به عنوان مثال (حسابداری یا جامعه شناسی یا آمار و غیره)
-
ممنونم از همه بخاطر راهنمایی هاتون
راستش لیست کتاب هاش رو که دیدم ....... عاشق رشته ام شدم. واقعا می گم. خیلی رشته خوبیه.
دعام کنین و همراهم باشین.
یا علی....
-
دعا مي كنيم و خداوند هميشه همرات هست.